Lifestyle

Shake proaspăt de căpşuni cu miere – pentru o siluetă perfectă

Se face aşa: curăţi nişte căpşuni, depinde de ce cantitate vrei, le pui într-un vas înalt, adaugi miere de salcâm sau bio, ca să fii sigur(ă) că nu e miere acidă, de la care te doare stomacul, se adaugă apă plată până la jumătatea cantităţii de căpşuni pentru a fi mai lichidă băutura şi se mixează cu blenderul până când devine lichid şi s-a încorporat mierea. Se poate folosi în loc de apă, lapte, cui îi place.

Este o băutură revigorantă, naturală, uşor de pregătit (2-3 minute) şi asigură vitaminele şi glicemia până când vei păpa.

Este ideal să bei aşa ceva înainte de a merge la sport, amatoarelor curelor de slăbire – niciodată să nu vă apucaţi să faceţi efort pe nemâncate, nu veţi avea energie suficientă şi puteţi să mai faceţi şi o hipoglicemie şi să vă lungiţi pe undeva.

Băuturile din fructe, uşoare, realizate acasă, dacă e posibil din alimente din surse cunoscute sunt un energizant grozav. În legătură cu mierea, vezi postul mai vechi de pe ebucataria cu alcalinizarea.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Tocmai i-am facut si eu un astfel de shake printesei mele si a fost super incantata …Merci de idee…Apropo,e chiar delicios..:P.Pupici

  • o sa ma infatisez in fata usei tale, impreuna cu buburuza, pentru a fi scoliti 😀 … trebuie degustata aceasta delicatese 😉

  • hehe! cu multa placere! va astept 🙂