Lifestyle

Protecţie solară pentru păr! De la Wella

Vara părul are nevoie şi el de protecţie, mai ales dacă este vopsit. Soarele usucă firul de păr, pe lângă faptul că scoate nuanţa culorii tale, de aceea trebuie să îl protejezi. Unele fete folosesc mască de păr când merg la plajă, ceea ce nu are nicio logică, fiindcă masca de păr sau balsamul obişnuit nu protejează împotrova UV. E neapărată nevoie de produse speciale cu filtru UV.

Uleiul Sun Shimmer Splash de la Wella Professional este unul cu SPF 15, atât pentru păr cât şi pentru corp. Spune că se poate aplica şi pe păr înainte de a-l coafa, însă eu nu îl recomand decât dacă mergeţi la plajă, fiindcă e uleios şi părul va arăta gras. Mai mult, îl folosesc mai degrabă pentru corp decât pentru păr, din acelaşi motiv. Are particule aurii, ceea ce conferă atât pielii cât şi părului un look “hot”, strălucitor, auriu, că, deh, tre să fii strălucitoare şi frumoasă şi la plajă, nu? Îl pot folosi şi bărbaţii, însă probabil nu vor fi încântaţi de particulele aurii.

Îl am de anul trecut, din păcate nu îl mai văd pe site-ul wella. A costat în jur de 70 lei, poate îl mai găsiţi în magazine specializate.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Se gasesc si in saloane la pretul mentionat de tine. In general produsele Wella Professional sunt foarte bune. Eu am spray-ul pentru protectie impotriva caldurii cand te usuci cu foehnul sau iti indrepti parul cu placa.