Lifestyle

Piele hidratată şi caramelată cu Dove Summer Glow Soft Shimmer

Nu ştiu dacă mai este pe piaţă, eu am Dove Summer Glow de anul trecut, este o loţiune de corp hidratantă cu agenţi delicaţi de autobronzare şi particule ce reflectă lumina şi conferă pielii un bronz treptat, uşor. L-am cam folosit anul trecut, a mai rămas şi pe sezonul acesta ceva şi, normal, l-am şi “aplicat” pe mine.

Asta fiindcă mă fofilez să mă duc la solar şi la soare nu mă expun de nicio culoare voit pe o durată mai lungă de 15-20 de minute. De 4 ani încoace îl simt foarte nociv, după 10 minute de expunere simt parcă mă păleşte în cap. Aşa că bye, bye soare puternic, pana la “noi reglementari”. Aşa că solarul foarte rar, şi crema autobronzantă – mai des, au devenit sursele de bronz cele mai acceptate de mine.

Să ne întoarcem la acest lapte mirobolant, îmi place cum lasă pielea, o colorează treptat, nu rămân pete – dacă ştii să te dai şi iese uniform, dacă nu abuzezi de el. Cum spuneam, nu ştiu dacă mai este Dove Summer Glow însă am văzut chiar azi în Auchan – şi, sunt convinsă, în general în orice hipermarket, o loţiune asemănătoare de la Garnier – variantă mică şi mare, de 500 ml, la preţuri accesibile. Cel de 500 ml era vreo 17 lei.

Nu mai ştiu cât a costat Dove-ul meu 🙁 , eventual cu vreo 2-3 lei mai mult decât loţiunea de corp normală Dove, cu flacon în aceeaşi formă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • am avut si eu aceasta lotiune si tare mult mi-a placut si as mai vrea dar nu stiu unde as mai putea gasi..daca stie cineva sa imi zica si mie…va rog!