Lifestyle

Farduri Ruby Rose

Cred că puţine sunt fetele care nu au avut niciodată un produs Ruby Rose. Fie şi din greşeală, am avut ba câte un lac de unghii, ba câte un fard. Mai ales farduri. Fardurile Ruby Rose au prins fiindcă sunt foarte ieftine, bune – nu ştiu ce să spun, satisfăcător, având în vedere preţul, dar ceea ce mi se pare mie cel mai bun lucru la ele e că nu dau alergie. Eu am un ten mai sensibil de felul meu, însă fardurile de la Ruby Rose nu mi-au făcut probleme. Am avut, de-a lungul timpului, 3 seturi de farduri de la această firmă şi am fost mulţumită.

Nuanţele sunt aşezate cum trebuie, nu sunt amestecare, aşa că îţi poţi alege uşor setul – apreciez asta. Se aplică uşor, nu trebuie să faci gaură în fard cu aplicatorul ca să se ia puţină culoare, cum se întâmplă la unele firme. Asta înseamnă că nici nu se consumă exagerat de repede. În cazul în care nu transpiri sau nu e umezeală nu se adună prea tare. Acuma … nici mari pretenţii nu poţi să ai de la ele. Sunt în regulă, pentru bugetul de criză merg.

Preţurile le ştiţi, între 15-25 lei am văzut eu aici, depinde cu câte culori le vreţi.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • dupa mine, sunt cele mai bune farduri. din timpul liceului le folosesc si sunt cel mai multumita de ele. cand eram in state mi-am zis la un moment dat sa-mi cumpar ceva farduri si am incercat o firma mai “de firma” … nu mai stiu, estee lauder sau altceva. dar fardurile respective mi se strangeau pe pleoape imediat dupa aplicare si nu mi-au placut deloc deloc deloc. sunt fana inraita ruby rose. pentru farduri. si paleta de culori diversificata si cu culorile necesare unei anumite culori de iris, si usor de aplicat, si sidefate sau nu. totul e ok. cateodata parca insa mi-ar place sa am si niste culori mai tari.

  • acuma mi-am luat de la farmasi. vezi ca si acestea sunt tot asa ieftine si au culori mai vii. au stand in iulius mall sus la etaj langa scarile rulante. nu iti lua de la distribuitori, ca vand cateodata cu adaos de 50%, ia-ti de la standul lor propriu. numa acolo in iulius au. 🙂

  • saru’mana, sigina!