Lifestyle Nutritie&Sanatate

O viaţă mai sănătoasă – terapia prin cuvinte

Cred că încă mai sunt foarte multe persoane care nu cunosc puterea cuvintelor. Cuvintele şi gândurile noastre influenţează în mod substanţial viaţa noastră, fără să ne dăm seama. Sintagma cu “gândirea pozitivă” a americanilor a făcut înconjurul lumii însă nu s-a lipit de mulţi. S-a demonstrat că gândurile şi ceea ce exprimăm au o energie vibraţională foarte puternică, care se răsfrânge asupra organismului nostru.

Acelaşi cuvânt, chiar dacă diferă ca formă de la o limbă la alta, are aceeaşi încărcătură energetică în orice limbă prin ceea ce înseamnă el. Prin gând şi cuvând putem să omorâm sau să dăm viaţa, la propriu, chiar dacă pare extrem. Vă invit să vă faceţi timp o oră şi un pic pentru a viziona următorul documentar bazat pe experimentele unui japonez Masaru Emoto, subtitrat în română. Celor care sunt interesaţi, le poate schimba viaţa.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • o sa imi fac timp,sper, sa vad si filmul dar inainte de toate sunt de acord ca gandirea pozitiva ne ajuta mai mult decat credem noi.

  • Filmul e vechi deja, dar avand in vedere ca l-am recomandat mai multor persoane care au disperata nevoie de aceasta info si nu s-au sinchisit sa il deschida, am spus sa il pun si aici, poate este cineva interesat sa isi imbunatateasca viata. Si e bine ca inveti nu numai CUM ci si DE CE. A spune “gandeste pozitiv” nu este suficient, dar daca vezi experimental ce inseamna gandurile negative si atitudinea negativa, ti-e si frica sa mai gandesti asa. E foarte fain, sa te uiti, ca trece repede, de asta l-am si dat acum, duminica seara, ca poate la job nu are nimeni timp sa se uite la el cap coada.