Featured Lifestyle

I’ve found The One & Innes Designers Delight

Ce frumos ar fi să fie mereu săptămânile așa cum a fost săptămâna trecută, adică scurtă și liniștită! Și cu evenimente frumoase. Oriflame a lansat un nou brand, The One, ce dorește să pună la dispoziție cele mai noi tendințe din frumusețe din toată lumea. The One prezintă 3 game ce bifează, susțin ei, toate cerințele unei femei în materie de frumusețe. Acestea sunt Mega Impact, Frumusețe de zi cu zi și Ultrarezistență. Eu am apucat să testez fondul de ten și corectorul din caseta de mai jos, și mi-au plăcut foarte mult. Fdt e cremos, cu acoperire bună, uniformizează impecabil tenul și reflectă lumina conferind pielii o strălucire naturală sănătoasă.

oriflame the one oriflame the one2

Marți am avut plăcerea să asist la un nou eveniment din zona fashion, ce m-a impresionat prin ineditul conceptului. Este vorba de Innes Designers Delight, ce acoperă o nișă deficitară la noi, și anume materiale superbe, de calitate, pe care designerii vestimentari le caută atât de mult. Materialele sunt bio, din mătase sau alte țesături care nu se găsesc pe la noi, Am avut parte de o seară minunată, cu o prezentare de carte susținută de Lucian Broscățean, despre comunicarea în modă, carte pe care țin musai să o achiziționez, atât de interesant a fost review-ul lui Lucian. Mai multe detalii despre obiectivele Innes Designer Delight găsiți aici. Magazinul este pe Bd 21 Decembrie nr 48 (vizavi de Orange Shop), în Cluj-Napoca.

Am pus ochii deja pe niște materiale superrrbe

innes designers delight

Always good to meet my girls – cu fetele mele bloggerițe

innes designers delight2

Eclectică, după cum zice Lucian 🙂 Bine-ar fi să pot purta avioane și la clinică… Dar la viitorul meu cabinet… vă asigur că nu voi fi un nutriționist obișnuit ca apariție :)))
innes designers delight3

Cu superba Anca Dinu, care a prezentat evenimentul.
innes designers delight4

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • you look gorgeus 🙂

  • multu:)