Lifestyle

Giveaway: 2 ANI DE BLOG! 5 premii pentru voi!

Azi am împlinit doi ani de blogging și nu știu cum a zburat timpul 🙂 Blogul face parte din rutina mea zilnică și interactivitatea cu voi la fel – le ador pe amandouă! Aș vrea să ne bucurăm împreună cu ocazia celor doi ani de blog și să vă mulțumesc tuturor că mă vizitați. Cum nu pot să ofer (deocamdată :)) ) o mie de premii, fiindcă sunteți peste o mie de cititori unici, o să pun la bataie 5 premii, fiecare cu câteva produse, sper din suflet să le găsiți drăguțe.Crema 100% naturală Marillys, regasită în toate premiile, e pe drum, de aceea nu apare în poză. Ciorapii, regăsiți și ei în fiecare premiu, îi voi lua de la sosetaria.ro pe mărimea corespunzătoare câștigătoarei, de aceea nu apar nici ei în poza de aici. 😉 Aceste două tipuri de produse sunt sponsorizate de cele două firme menționate mai sus, restul sunt din partea mea, produse care mi-au plăcut sau îmi plac foarte mult și, evident, my love Eyelash Enhancer!

PREMII <:-P

1. Produsul de lungire și volum al genelor, Eyelash Enhancer by Sigina Cosmetics și lac roșu Farmasi nr. 39 (cel mai frumos roșu portocaliu pe care l-am văzut vreodată și de care sunt dependentă de vreun an de zile), o cremă 100% naturală Happy Body de la Marillys, o pereche de ciorapi groși de 140 den, Marilyn, de la sosetaria (mărimea la alegere).

2. Produsul de lungire și volum al genelor, Eyelash Enhancer by Sigina Cosmetics și lac roșu Farmasi, nr. 39, o cremă 100% naturală Happy Body de la Marillys, o pereche de ciorapi groși de 140 den, Marilyn, de la sosetaria (mărimea la alegere).

3. Produsul de lungire și volum al genelor, Eyelash Enhancer by Sigina Cosmetics, un top-coat matifiant de la Flormar (review aici), o cremă 100% naturală Happy Body de la Marillys, o pereche de ciorapi groși de 140 den, Marilyn, de la sosetaria (mărimea la alegere).

4. O paletă cu 5 farduri de pleoape Flormar pe nuanțe de bejuri și nud, un lac roșu Farmasi nr. 39 și un lac ”crăpăcios” negru, W7 Crackle Limited Edition. o cremă 100% naturală Happy Body de la Marillys, o pereche de ciorapi groși de 140 den, Marilyn, de la sosetaria (mărimea la alegere).

5. O paletă cu 5 farduri de pleope Flormar, pe nuanțe de verde și kaki, un lac roșu Farmasi nr. 39, un ”crăpăcios” auriu Graffiti de la Flormar, o cremă 100% naturală Happy Body de la Marillys, o pereche de ciorapi groși de 140 den, Marilyn, de la sosetaria (mărimea la alegere).

Și ca să pot face o departajare, musai niște reguli 🙂 Regulile de participare la giveaway sunt următoarele.

1. Like la fanpage, dacă n-ați făcut-o deja.

2. Dacă aveţi blog, să scrieţi vă rog despre giveaway-ul meu de doi anişori, punând link către post şi poza. Dacă nu aveţi blog, dar aveți Facebook, dați share la acest post și postați în comentariu link-ul către statusul share-uit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat statusul ex: 5 seconds ago). Orice share e apreciat 🙂

3. Să lăsaţi comentariu aici, la acest post, cu numele cu care mă urmăriţi pe Facebook şi link-ul postării de pe blogul vostru, despre giveaway-ul meu/ link-ul către statusul de FB sharuit, sau ambele.

4. Să îmi specificaţi în comentariu care dintre premii vă face cu ochiul.

Caz excepțional: dacă nu aveți nici FB, nici blog, puteți recomanda link-ul pe mail la 10 prietene, incluzându-mă și pe mine (sigina at sigina.com la BC sau CC), să văd că ați trimis mailul. Puneți titlu: ”Castiga 5 premii pe sigina.ro” ca sa fie toate la fel. :*

Giveaway-ul se încheie în 10 februarie, adică peste 2 săptămâni, începând de azi. Câștigătoarea va fi aleasă cu random.org, rezultatele le public pe blog. Vă aștept cu drag și bafta!!! :*  😡 Mulțumesc că mă vizitați!

Update: giveaway-ul se incheie azi, 10 februarie, la ora 23:59. Castigatorii ii aleg maine.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (326)