Review

Din amabilitatea Flormar….

Mă gândeam mai demult, înainte să ajung la 1000 de like-uri pe Facebook să fac un mic giveaway de mulţumire către voi pentru că mă urmăriţi şi am zis că ar trebui să dau ceva ce îmi place şi mie enorm. Cum cosmeticele Flormar sunt în topurile preferinţelor mele în ultima vreme, alături de produse răzleţe de la alte firme, m-am gândit să îi contactez să îi rog să îmi sponsorizeze giveaway-ul. Am crezut că nu sunt interesaţi, fiindcă a trecut ceva vreme de când le-am scris. Dar zilele trecute… surpriză 🙂 Mi s-a spus că îmi vor trimite produsele cerute şi, mai mult, nişte produse-tester pentru mine să le încerc 😀 Am fost foarte încântată, vă daţi seama.

Pentru concurs mă gândisem la două lacuri preferate de mine şi rujul de care nu m-am despărţit de câteva luni încoace, Supermatte 201, un roşu cald superb. Cred că m-am plâns că e pe terminate, că mi-au trimis şi unul pentru voi, şi un tester pentru mine :))

Vă pun descrierile lor, deşi o să o mai fac o dată după ce le folosesc suficient ca să vă formaţi o părere.

Perfect Coverage – un anticearcan iluminator imbogatit cu Eyeliss, un ingredient activ ce stimuleaza microcirculatia  , cu efect vizibil de diminuare a pungilor de sub ochi si cearcanelor dupa doua luni de utilizare regulata. Este un iluminator ce contine un filtru UV.
Ruj longwearing – un ruj rezistent si hidratant care prin continutul de unturi naturale de shea, mango si cacao previne deshidratarea buzelor.
Ruj Supermatte- un ruj rezistent , cu efect pudrat mat care hidrateaza buzele prin continutul de unt de shea
Pudra terracotta – pudra cu efect antioxidant ,imbogatita cu extract de  jojoba care normalizeaza secretia de sebum. Este o pudra cu efect antimicrobian care calmeaza pielea sensibila, in special cea afectata de acnee.
În testerul rujului longwear m-am băgat deja, impresii în curând :). Tare mă ten că anticearcănul e o idee închis pentru mine, am să îl încerc o dată şi dacă nu, îl scot la giveaway – more for you! 😀 Aşa să ştiţi, eu am tenul foarte alb. Cel mai alb 🙂 Aşa că acesta pare numai o idee mică închis deci majorităţii tenurilor pe care le ştiu s-ar potrivi.
Mulţumesc mult Irinei Omat pentru amabilitate 🙂 Giveaway coming soon!!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • oh goodie! de abia astept!:D vreau rujul matte !!!!:((

  • cristina, weekendul asta cred ca dau drumul la giveaway. sa imi termin textele pentru job si ma ocup si de asta 🙂 :*