Lifestyle

Cum a fost la #blanchenuit

noaptea alba (9)

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional s-a desfăşurat în lunile septembrie-octombrie în trei oraşe din România: Bucureşti (20 septembrie), Iaşi la Teatru Fix (11 octombrie) şi Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană “Casino” (25 octombrie), adică aseară.

Evenimentul a început la ora 19 și s-a bucurat de un influx continuu de vizitatori, cel puțin atât cât am stat eu (cam 3 h). Evenimentul își propune să promoveze valorile contemporane culturale româneşti cu implicaţii directe în industria creativă a designului de produs și în acest sens au fost prezenți creatori din mai multe arii de activitate, nu doar design vestimentar. Mie mi-au furat ochii tricourile creative (pisica din mine a și pus ochii pe unul), ceainicurile lucrate manual (sunt mare amatoare de ceaiuri) B. Art și desigur, creațiile vestimentare Whoabi Sabi by Roxy. Pe mine întâlnirea cu oameni ca Roxy mă inspiră și dacă vorbesc 5 minute cu ei. Spiritul creativ dă pe dinafară la unii și se transformă în ceva molipsitor, cred, că de ieri până azi mi-au venit noi idei de combinații din dulapul meu 🙂

Este nevoie de evenimente de acest gen care să contureze o identitate mai puternică a creatorilor din zona și să aducă Clujul la nivel occidental privind astfel de activități. Un pas a fost făcut, #blanchenuit a fost foarte bine mediatizat, Gabriela Popescu este remarcabilă oriunde apare, și unde apare ea e ceva interesant și cu potențial întotdeauna. Deci mediatizare este, interes este, este cazul ca ceva mai mulți creatori talentați să vină să dea față cu publicul.

P.S. Thx Alexului lui Mădă că a făcut pe modelul. 😉

noaptea alba (6) noaptea alba (7) noaptea alba (10) noaptea alba (5) noaptea alba (4) noaptea alba (1) noaptea alba (2) noaptea alba (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)