Nails Review

NOTD: Manichiură crăpată reloaded – set W7 Crackle (review)

Datorită uneia din fetele care mi-a lăsat comentariu, am găsit la Cosmetic Style oje crăpăcioase, set de 3 la 40 lei. Mi se părea un preţ super bun, par copii după China Glaze. Am înţeles că stocul e limitat şi că mai aduce dacă mai este. Eu am comandat şi am avut dubii în privinţa crăpăcelii, având în vedere că nu mă prea încântă  cum se crapă China Glaze. Alix Avien rulz, păcat că nu se găseşte iar eu n-am dispoziţie mereu de rozul acesta pe care îl am eu. Îmi doream mult albastru închis şi negru şi iată că am reuşit să comand setul acesta, care conţinea negru. Având deja un alb, am rugat să mi se schimbe din set albul cu altă culoare, că nici măcar nu-mi place crăpăcios pe alb. Nu mă aşteptam să schimbe lacul, dar au fost drăguţi şi au facut-o. Aşa că am un set de 3 lacuri, 2 negre şi unul argintiu W7 Crackle.

Nuj ce să mă fac cu cel alb China Glaze, nu-mi place deloc albul. Poate mă apuc şi torn cerneală în el, să-l fac albastru ;)) Poate se strică, poate nu, dar alb nu îmi place defel, şi atâta mi-am dorit crăpăcios… offfffffffff… Să revenim.

Crackle negru pe fond metalic argintiu…

Crackle argintiu pe fond roşu…

Lacurile W7 Crackle sunt destul de lichide, faţă de Alix Avien care e mai gros. La fel de lichid ca Crackle Glaze. Se crapă aşa şi aşa, mare mi-ar fi mirarea să nu fie acelaşi productor şi branduit de firme diferite. Ca să crape cât de cât mişto trebuie pus în strat mai grosuţ, mediu-grosuţ. Dacă e prea subţire crapă mai mult pe verticală, e aiurea. La fel şi cel argintiu. Nu prea mă încântă argintiul, l-am pus peste un lac roşu, poate pe un albastru închis ar arăta mai bine. E mat după ce se usucă, spre deosebire de Crackle Glaze, care e mai lucios. Oricum trebuie top coat, aşa că nu prea contează acest aspect. All in all, tot textura Nail Deco de la Alix Avien îmi place, se crapă mult mai frumos, sper să vină vremea să nu mai fie aşa rare. Nah, oricum, toate 3 au fost 40 lei, a fost un deal bun. Eu sper să tot apară…

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

 • Cel pe negru a crapat frumos, dupa parerea mea!
  Te pup!

 • Dia, dupa ce m-am prins cum se crapa… oricum mai frumos se crapa alix avien..

 • e funny, interesting. arata ca un animal print 😉 me like it.

 • Arata dragut, mie imi place mai mult cel argintiu (parca s-a si crapat mai frumos). Oare poti face cateva poze si cu cel alb, sa vedem cum arata, ca sa intelegem de ce nu iti place? Eu nu am vazut sa-l fi prezentat in postarile tale, poate nu m-am uitat atent. Multumesc, pupici!

 • alina s, e si cel alb, vezi daca nu e in related posts 🙂

 • stilistele, asa e 🙂

 • Sunt foarte dragute ambele culori 🙂

 • L-am vazut acum, multumesc 🙂 Da, parca nu se crapa asa frumos…

 • Eu sunt “vinovata” pt recomandarea facuta :)) ce sa zic, din poze arata foarte fain cel negru, si cel argintiu de asemenea… albul ala mat nici pe mine nu ma da pe spate, dar am inteles ca pe site-ul de la Coastal Scents exista pigmenti coloranti care cica ar colora si lacurile de unghii… nu am verificat, deci n-as putea sa afirm cu certitudine, dar merita incercat sa cauti astfel de pigmenti. Macar nu le arunci… Pup!

  http://cristina-la-vie-en-rose.blogspot.com/

 • …arunca un ochi aici, eu ma grabesc acum si nu am vreme :p

  http://www.elemental.ro/117-pigmenti-minerali-perlati?p=2

 • Eu mi-am luat de la pupa http://www.pupa.it/eng/make-up/hands/Product/nail-art-kitbr-white–pop-pink.aspx a fost cam 10 euro

 • Crapacios se gaseste si la Flormar, costa 17 lei si sunt multe culori.