Lifestyle

Câteva scurte :)

Dacă o femeie nu-și dorește copil cu partenerul ei, asta spune foarte multe despre bărbatul respectiv. Nu îl simte ca pe un sprijin, nu emană responsabilitate, maturitate iar ei îi e până peste cap copilul mare pe care îl are în loc de bărbat.

Bărbații se maturizează târziu, am auzit, dar nu mi-a venit să cred cât de târziu. Aș putea spune că unii nu se maturizează niciodată. Și una e să fii copil la 25 de ani, alta e să fii după 35. Atunci ai o maaaare problemă. Nu visa să ai o femeie foarte inteligentă lângă tine, că niciuna n-o să aibă chef de un băiat în loc de bărbat.

Un bărbat adevărat este o mega raritate în zilele noastre. Restul, se numesc – mă scuzaț’ – ”bărbați pizdificați”. N-are absolut nicio legatură exteriorul (blugii mulați sau look hipsteresc, așa cum cred unii), ci are legătură doar cu felul în care sunt. ”Fără boașe” în pantaloni, plini de defense și frici, cu toate mecanismele de apărare specifice construite și fortificate bine de tot, garnisite cu negare, ca să poată trăi cu ei înșiși. Că ei ”îs ok”.

Mai știți postarea din 2013, cu 50 things about me? No, încă mi se potrivește punctul 25. Știi cum, dacă știi că ești prost, pui mâna pe o carte și te ții de citit cu dinții. Nu mai e nimic de făcut când nici măcar nu știi că ești prost, doar faci pe deșteptul 🙂

Foto: Francisc Sandor, piesa vestimentara gri Veronica Frișan 

Dacă cineva nu îți oferă mai mult decât îți poți oferi tu singură – just skip this part. Dacă cel de lângă tine nu-ți face upgrade la viață, ci downgrade, just get rid of him quickly. Love yourself enough.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)