Lifestyle

Electric Castle Basics

Au mai rămas doar 3 zile (bine, 4, fără day 0) până să dăm pinteni Unicornului, să ne ducă la Castel. Înainte de asta, vreau să mă asigur că ai the basics la tine: în primul rând, îți descarci aplicația Electric Castle din app store sau magazin play pe smartphone. Acesta va fi GPS-ul tău în zilele electrice.
Apasă play înainte să parcurgi, în continuare, postarea 🙂

aplicatie Electric Castle

În al doilea rând, pregătește-ți hainele. E momentul în care poți să te îmbraci cu ce te simți tu bine, iar dacă vrei să-ți pui pene-n cap – ești liber, dacă vrei să vii în trening, la fel. Dacă ești o mică fashionista, acum e momentul pentru coafurile extravagante, picturi și culori vii. Dacă vrei să ieși în evidență cu ceva, acesta e un moment în care extravaganța-ți e și utilă, nu doar compensatorie: your friends spot you sooner! Crede-mă, ai nevoie 😀 Unii își duc cu ei semn distinctiv baloane, banane uriașe gonflabile – la festival, fiecare se descurcă cum poate. Oricum, vă puteți auzi la telefon, dacă te pierzi. Da, este și punct de încărcare a telefoanelor, no worries.

Din punctul meu de vedere, din experiența anterioară, the basics la Electric Castle includ următoarele:

Electric Essentials

Veștile bune sunt că anul acesta N-O SĂ PLOUĂ! Dar — just in case 🙂
O geantă crossover sau un ghiozdănel îți e foarte util – lasă-ți mîinile libere – găsești genți corssover și în shop, la fel și pături.

unpub (4)

Cine are prieteni care au închiriat și cort – bravo. îți pot lua ”greutățile de pe umeri ” 🙂
unpub (1)

Desigur, există și pelerine fancy, dar să nu te împingă păcatele să îți iei fără o glugă, că ți se duce naibii minunata freză. Legat de păr, îți recomand împletiturile. Sunt foarte in sezonul acesta, și practice. Îmbină-le cu panglici. șnururi, accesorii metalice și ce mai vrei tu – și ești pe val!

Foto: Francisc Sandor   Hairstyle: Codruța Dăbîcan, Boudoir Studio.

unpub (2)
unpub (3)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)