Lifestyle

Curățenia de primăvară la Q Smile

Prima zi de primăvară este ca liniștea de după furtună. Adică, după o iarnă grea, în sfârșit viața e mai ușoară. Ușoară de haine, de deszăpezit mașina, de cremuit mâinile și buzele uscate de ger și altele. Și vine și curățenia de primăvară. În cavitatea bucală, mai precis. De când am scris prima oară că încep cu asanarea completă a cavității bucale, a trecut aproape un an și…eram roz și inflamată încă după extracție. Vezi aici. De atunci, am încheiat cu asanarea, așa că acum merg la verificarea de primăvară, și voi merge la control tot la 6 luni, ca să nu mai pomenesc în vecii vecilor cu complicații, din cauza amânării infinite. La mine, asanarea a constat în:

  • schimbarea tuturor plombelor vechi
  • curățarea cariilor
  • tratamente de canal
  • extracție măsea de minte

Am schimbat o coroană veche și ”m-am încoronat” cu una nouă, mai rămâne însă de lucru cu un implant dentar, dar problemele mai usturătoare s-au rezolvat. Așadar, a fost un parcurs anevoios, de 3 sau 4 luni, în care am avut ședințe uneori de 2x/zi, și gata, am un zâmbet nu doar mai frumos, ci și mai sănătos. Îmi face plăcere să merg la Q Smile, este un loc primitor și în culori senine și are o echipă de specialiști fenomenali, unul și unul. În frunte cu ”creierul” Q Smile, dr Claudia Corega, medic primar în ortodonție și ortopedie craneo-facială, fiecare are specializare pe aria lui – estetică dentară, protetică, endodonție (adică tratamente de canal, scos de nervi 😀 ), stoma copii etc. Avantajul este că fiecare face doar un lucru, dar îl face perfect, și nu exagerez deloc când spun asta. Sunt impresionată de fiecare medic în parte care mi-a lucrat!

q smile (2)

Programarea la Q Smile 

Când ai de a face cu o clinică ultraperformantă, te întrebi cam ce ar trebui să faci: în primul rând, suni la recepție și stabilești o programare (aici, online, sau la 0729023635 ): dacă e o urgență (te doare un dinte), vei fi programat pentru rezolvarea urgenței. Dacă sunt mai multe lucrări, vei fi programat pentru o evaluare, unde se stabilește tot ce e de făcut sau care sunt prioritățile, după care se vor elabora costurile. Vei ști dinainte cât trebuie să plătești la fiecare ședință.

Am o pasiune pentru prezentarea roz a ustensilelor.

q smile2

Costuri

Marea majoritate a persoanelor sunt interesate de costurile următoarelor intervenții:

consultație: 100 Ron
radiografie panoramică 50 lei
detartraj și airflow 200 lei
obturație în zona laterală 150 lei
obturație în zona frontală 200 lei
tratamente de canal la microscop: între 250 lei și 600 lei în funcție de dinte și patologie
extracție dentară 150 lei
extracție molar de minte inclus 350 lei
fațete dentare 250 euro/dinte
coroană integral ceramică 250 euro/dinte
coroana metalo-ceramică 150 euro
albire dentară cu lampă zoom 1300 lei
implant dentar 450 euro
Pentru alte costuri și mai ales pentru un plan de tratament personalizat, solicitați recepția Q Smile. Și odată cu venirea primăverii, și a unor mici noi rezoluții, vreau să amintesc că prevenția este mai puțin costisitoare decât intervenția și nu doare. Iar dacă alegeți să faceți un control de rutină la Q Smile, o să vă dați seama deja de ce vorbesc, când zic de expertiză 🙂
q smile (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)