Lifestyle

Review Philips Autocurler: cum să-ți faci bucle perfecte

Recent, am adăugat un nou ondulator la colecție, alături de celelalte două ondulatoare ale mele Philips. Unul e acasă, altul e la iubit și, se pare, că unul e numai bun de la luat cu mine, în călătorii. Este vorba de Philips Procare Autocurlernoul ondulator cu tehnologie de ondulare automată. Ce aduce nou acest ondulator, care arată ca un uscător mititel?

img_9791

Tehnologie de ondulare automată – “selectezi” grosimea șuviței, de la bază (vezi video), apoi, cu un click, suvița este spiralată automat în interiorul camerei de ondulare. Asta face ondularea părului mult mai ușoară, facilitează o ondulare perfectă și în partea din spate a capului, nu ne mai dor mâinile, pentru că nu trebuie să le ținem ridicate în sus, ca la ondulatoarele clasice. Este foarte simplu de utilizat, după una-două șuvițe îți intri în mână ca și cum ai ondula cu el de mai mult timp. În momentul în care șuvița a fost spiralată complet, vei auzi un semnal sonor și va trebui să ții butonelul apăsat, până la următorul semnal sonor, care te anunță că șuvița e gata!

Trei direcții de ondulare reglabile – un mare plus, pentru că buclele acelea vintage sau spiralele acelea frumoase și feminine au o regulă sfântă: trebuie să fie ondulate în aceeași direcție, altfel sunt dizarmonice. Cu ondulator clasic, adesea poți să uiți în ce direcție ai înfășurat șuvița, dar odată ce setezi Autocurlerul pe o direcție, va spirala toate șuvițele doar în direcția selectată. Mărturisesc că am primit această funcție cu încântare, deoarece am mult păr (al meu, care e des, plus extensii) și, când îmi fac bucle, mintea îmi zboară în altă parte și adesea uit în ce direcție ondulez șuvițele.

Trei setări de temperatură pentru fiecare tip de păr – 170, 190 și 210 grade, în funcție de tipul de păr. Eu folosesc 210, pentru că am un fir gros și rezistent și observ că bara ceramică din titaniu protejează părul, chiar dacă temperatura este foarte ridicată. Cu cele trei temperaturi poți obține fie onduleuri, fie bucle lejere, fie bucle mai ”strânse”, mai definite. Eu le prefer pe cele definite, pentru ca apoi să le desfac atât cât doresc.

img_9799 img_9824 img_9826

Un alt aspect inovativ al ondulatorului automat Philips este că bara ceramică este bine protejată în camera de ondulare, care este perfect izolată termic. În sfârșit, n-ai nicio șansă să te arzi, oricum ai ține și oriunde ai pune ondulatorul! De aceea spuneam, la început, că este bun de luat în călătorii, nu trebuie să aștepți o veșnicie până se răcește și să îl pui în geantă.

img_9793 img_9803

Și asta nu e tot: inovație trebuie să aducă și funcții în plus – doar ce faci dacă ți se încurcă șuvița în camera de ondulare? Mi s-a întâmplat de câteva ori când am selectat o șuviță mai groasă, și atunci ondulatorul îți semnalează sonor că ceva nu e în regulă și se închide automat cu totul. În acel moment șuvița este eliberată, iar tu poți să reaprinzi ondulatorul și să alegi șuvița corespunzător. Poți evita încâlcirea părului, verificând cu ajutorul accesorului de mai jos că șuvita are 2-3  cm. Dacă șuvița nu este mai mare de atât, riscul de a ți se încâlci părul va fi minim!

HPS940_00-D1P-global-001

Ce deștept e curler-ul acesta! Detalii despre Autocurler mai puteți găsi aici.

img_9813 img_9784 img_9787 img_9816 img_9818 img_9819 img_9814

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)