Review

(Review) Silk Infusion CHI for Hair

Primisem acum câtva timp o mostră mititică de Silk Infusion CHI, o gamă de îngrijire profesională a părului de la Farouk Systems, pe care am uitat-o pe unul din rafturile mele cu produse de păr, rătăcită pe după flacoane. Plănuiam să o folosesc în călătorii, dar cum plec tot câte două zile, n-a fost cazul.

Mai citisem de CHI (Cationic Hydration Interlink), dar nu i-am prea dat importanță. Sunt sătulă de atâtea ”formule revoluționare” și produse ”extraordinare”, sunt mulțumită cu ce folosesc. Ei bine, m-a prins într-o zi cheful de sticluța de la CHI. Este un ser leave-in (fără clătire) fără alcool, care se dispersează pe lungimea părului și pe vârfuri pe părul umed, semi uscat cu prosopul. Consistența e semilichidă și transparentă, cu parfum discret. Am crezut că mostra va fi gata dintr-o  folosire, maxim două, și prima dată am pus nițel cam mult pe păr, mi s-a părut că nu se dispersează bine. Ei bine, la uscare a intrat cumva în firul meu de păr deshidratat, și n-a rămas unsuros, calitate pe care numai Moroccanoil o are. Am fost plăcut surprinsă, așa că l-am folosit de vreo 5 ori, până s-a epuizat.

Silk Infusion de la CHI protejează părul de degradarea mecanică sau cauzată de mediu, printr-o formulă de mătase naturală și proteine din grâu și soia. Oferă protecție termică, împotriva intemperiilor, lasă părul moale și incredibil de strălucitor. Asta cu atât mai mult cu cât părul blond decolorat nu prea are strălucire naturală. Produsul e realizat cu tehnologia ionic&cationic hydration interlink, cu care sunt infuzate moleculele de mătase în firul de păr. Sunt profund impresionată de produs, și probabil o să-l comand online de pe undeva. Dacă n-ar exista mostre, ar fi greu să cunosc anumite produse.

Poza de jos nu-mi aparține, dar forma mostrei e identică, doar că are vreo 5-7 ml.

UPDATE: Vezi aici produsul integral – l-am luat, finally!

 

chi

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)