Featured Review

Review: Renu 28, gelul de întinerire

Stresul oxidativ este o problemă care mă preocupă serios, deoarece se regăsește în majoritatea patologiilor și, după părerea mea, e și promotorul multora dintre ele. Mai cu seamă al îmbătrânirii. De aceea am abordat subiectul antioxidanților în lucrarea de licență, atât a celor endogeni cât și a celor alimentari și vreau să identific orice modalitate de a combate stresul oxidativ sănătos, fără repercusiuni imunologice (pe principiul că nici ceea ce e prea mult nu e sănătos).

renu 28 asea 5

Asea este o formulă revoluționară ce conține o soluție salină stabilizată de molecule de semnalizare de reducere-oxidare (redox). Moleculele de semnalizare redox există în toate celulele organismului și sunt vitale în bunăstarea sistemului imunitar și a regenerării celulare. Dar după vârsta de 12 ani, producerea acestora scade din ce în ce mai mult. Formula Asea crește cu 5-8 ori atât capacitatea antioxidantă endogenă a organismului, cât și capacitatea antioxidanților aduși prin aport alimentar. Detalii privind partea științifică a produsului găsiți din plin aici, eu vreau să vă vorbesc despre alt produs acum, cel care m-a marcat pe mine.

renu 28 asea renu 28 asea 2 renu 28 asea 3

Este vorba de gelul Renu 28, un gel ce are la bază Asea, dar mult mai concentrat, pentru uz extern. Renu 28 promovează regenerarea celulară a pielii, alături de capacitatea naturală a corpului de a face acest lucru. Este o formulă ce oferă un tratament delicat și eficient pentru tratarea tenului îmbătrânit sau degradat. Tehnologia de semnalizare redox oferă un ajutor esențial tuturor mecanismelor celulare importante ce stau la baza structurii pielii. Între beneficiile sale se enumeră:

– un aspect întinerit al pielii
– reducerea ridurilor
– optimizarea nivelului de hidratare
– piele mai catifelată

28 vine de la numărul zilelor ce reprezintă ciclul de regenerare a pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, numărul zilelor din acest ciclu crește, adică procesul de regenerare este încetinit. Ca să trec direct la experiența mea cu produsul, vă las informațiile aici, unde aveți un video și, sub video, alte documente de informare.

Ce spun eu: avem mereu suplimente antioxidante în casă, de multe feluri, iar Asea este unul dintre ele. Sunt de un real ajutor și, în funcție de necesitate, iau un anumit tip de antioxidant. Asea este unul din aceste suplimente prezente la noi în casă, dar cum nu am probleme majore, nu l-am folosit intern foarte mult. Însă l-am folosit extern, am îmbibat o mască de aceea cosmetică în produs și am stat cu ea pe față, pentru că eram după o zi obositoare și voiam să testez capacitatea antioxidantă la suprafața pielii și dacă îmi atenuează ridurile fine. Am stat vreo 20-30 de minute cu masca și am fost surprinsă să văd un aspect mult îmbunătățit. Când am dat peste Renu 28 între produsele mamei mele (pentru că ea e mai informată despre ele decât mine), am și pus mâna pe ea și am folosit-o. Renu 28 este un gel transparent lejer, care se absoarbe foarte repede. E o plăcere să îl utilizezi. Formula pe bază de Asea dar mult mai concentrată mi-a oferit încă de la prima utilizare un efect de lifting instantaneu și o senzație de hidratare grozavă. Am fost uimită de felul în care e și se simte pielea, de la primele utilizări. Cred că o utilizare pe termen lung e benefică și eu, personal, o să mi-o mai comand. E genial. Mi-am făcut contul Asea după ce m-am îndrăgostit de gel și am considerat că merită să vă spun și vouă de el. Am google-it după poze pe net și am fost uimită de rezultate before&after, chiar și la probleme cum sunt arsurile solare, dar mai ales pe antiage.

asea-renu-28-before-after-2 asea-renu-28-76314533 Age a little slower

Încă nu cunosc bine detalii legate de livrare/pachete oferte etc, însă produsul costă undeva la 200 lei 80 ml – absolut rezonabil și comparabil cu alte creme de top încercate de mine. Îl puteți comanda înscriindu-vă aici, dacă vă interesează. Și se poate merge concomitent cu administrarea internă de Asea. Eu cred că merită pus în valoare (de aceea am și pus banner-ele în dreapta blogului, probabil că deja le-ați observat).

renu 28 asea 6 renu 28 asea 4

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)