Featured Lifestyle

We were Atipic

atipic beauty (4)

Aseară s-a desfășurat a doua ediție de la Cluj a show-ului Atipic Beauty, după cum vă povesteam aici. Între timp, Magda a devenit mămică și sunt de-a dreptul uimită de cât de bine arată. O văd însă mai deschisă și mai luminoasă decât anul trecut, se vede că îi priește.

Față de ediția anterioară, am sesizat îmbunătățiri – locația mi s-a părut mai potrivită, pentru ca mall-ul oferă o vizibilitate mai mare vs. hotel. Coafurile fetelor au fost tinerești, fresh, cele de anul trecut mi s-a părut că le-au maturizat nițel cam tare. Creațiile pe care le-au purtat mi-au plăcut mai mult și cântăreții invitați – cu totul altă poveste. Mi se face pielea de găină de fiecare dată când o aud pe Aminda cântând (emotional implications here 🙂 ) iar Elena Gheorghe se aude grozav live.

Atipic Beauty este un eveniment frumos, și încărcat de emoție, dacă ceva mi-a rămas în cap foarte bine impregnat au fost lacrimile de emoții ale fetelor în scaun rulant, care sclipeau de la reflectoare, strălucirea de pe chipul lor și frumusețea. Ați fost foarte frumoase, fetelor! Și sunteți dovada vie că singura barieră a îndeplinirii viselor e doar cea pe care ne-o punem noi și că, dacă vrei, orice se poate. Și eu militez ca integrarea persoanelor cu dizabilițăți în societate să reprezinte o normalitate!

Gazda show-ului a fost, ca de obicei, Cosmina Păsărin, care cred că, de un an încoace, a căpătat și însușirea paranormală de a se face invizibilă, pentru că a dispărut subit, după poza noastră 🙂

Aici e pagina de facebook Open Your Heart, asociația pe care Magda Coman o conduce și pagina Atipic Beauty.

Short videos on my instagram: aiciaici, aici, aici, aici, aici.

Update: am fost apostrofata de ce nu am poză și cu Alin Gălățescu, îmi cer scuze, girls, dar nu sunt prea băgăcioasă de seamă, de felul meu – poftim poză 🙂

Organizatori: Open Your Heart, Wens Travel
Parteneri: Iulius Mall, AFA Cluj, Hiperdia, Ambient, Univers T, Medsan, Grand Hotel Italia
 Cu sprijinul: Primăria Cluj-Napoca, Esthetic Lux Center, Unishowroom, Impress, Esteline Beauty Center, Centrul de recuperare medicală Tarra, Daleea Fashion House, Profi Stage Entertainment, Romanian Startups, Mobility Networks, ExpoTransilvania.
 Parteneri media: Magic FM, Look TV, Avantaje, Puterea, Realitatea TV, Ziua de Cluj, Transilvania Reporter, Actualdecluj.ro, bigscitylife.ro, Observatorul.ro, Gornistul, IoanaBora.com, Sandra Bendre fashion blog, Fashion Spot by Ioana Chișiu, Gabriela Popescu Make-up&Bridal Accessories, Explore Medicine TV, Sigina.ro, Ganduri ascunse cu Alina Ilioi, Consiliul Național al Dizabilității din România.
 Partener de comunicare: Vitrina Advertising

atipic beauty (3) atipic beauty (7) atipic beauty (8) atipic beauty (6) atipic beauty (5) atipic beauty (9) atipic beauty (2) atipic beauty (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Frumos,tare frumos,sper sa devina traditie iar oamenii sa evolueze iar normalul chiar sa se ” normalizeze”!!!

  • asteri si eu sper sa devina un show foarte mare si foarte apreciat si sa schimbe ceva in vietile acestor oameni