Featured Lifestyle

Outfit: banchet&absolvire

Răsfoind pozele de la banchet mi-am dat seama că nu prea am una ”normală”, așa cum fac eu pozele pentru blog, cu outfit-ul decent, din cap până-n picioare. Asta pentru că am fost mai concentrată să am poze cu colegii mei (sau, după caz, să ne asigurăm selfies în toate oglinzile întâlnite în cale) și nu prea m-am gândit decât la a mă simți bine și a mă bucura de moment. Așa că iată-mă, am purtat o rochiță Zara colorată și niște sandale mov + părul drept care am văzut că v-a plăcut foarte mult când am pus poza pe facebook.

banchet umf (9) banchet umf (12)

Asta pentru că am avut banchetul într-o locație absolut fabuloasă, la Sun Garden Resort, un complex superb din afara Clujului, cu cel mai frumos colectiv de fete (+ Flaviu, singurul băiat) pe care l-am avut vreodată. Am fost în foarte multe colective, din nefericire multe de fete (știți voi, răutăți, bisericuțe, bârfulițe, mai ales la vârste fragede), însă acesta a fost cu totul deosebit, ne-am înțeles neașteptat de bine între noi. Desigur că s-au legat prietenii în funcție de afinități, însă ne-am simțit mereu bine unele cu altele. N-am decât să spun girls, you rock, îmi sunteți toate dragi! (See also InstaUMF, anul 3)

banchet umf (1) banchet umf (7) banchet umf (10) banchet umf (8)

Already know them: with Flaviu & Luisa, epic laugh :))))

banchet umf (15) banchet umf (2)

Despre festivitate nu prea e nimic de zis, e de simțit – a fost spectaculoasă, emoționantă (apă la șoareci, că deh le e cald și lor), am depus jurământul – tam-tam încheiat apoteotic cu focuri de artificii… măcar dacă terminăm mereu ultimii cu toate, măcar să se audă-n tot orașul… 🙂

Proud graduated

banchet umf (4) banchet umf (5) banchet umf (16) banchet umf (6)

Terminat, oficial, pentru că, neoficial, it never ends – a urmat finisarea lucrării de licență, activitate despre care am avut grijă să afle toată lumea 😀 și care mi-a mâncat niște luni, săptămâni, zile și nopți bune (și asta știați deja 😀 ), alături de muuuulte ceaiuri verzi Twinnings, multe oleaginoase care-ngrașă ( +2 kg sesiune+licență, dar s-au dus deja), puls 180 când îmi făcea word-ul figura să dea erori existențiale (până am învățat că Google Drive rulz), până când, în sfârșit, a fost gata!

Urmează susținerea în toamnă, adică to be continued (it never ends).

I want to break free!

finally

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)