Blond Hair Featured Review

(Review) Mască și spray leave in Enrich by Wella Professionals

enrich wella haicare 2Acum câtva timp am primit comanda Haircare.ro, conținând produsele pentru păr pe care le căutam de ceva vreme. Când e vorba de părul meu blond decolorat, sunt extrem de pretențioasă (vezi aici și aici) și până acum nimic dintre produsele profesionale nu mi-a egalat Joico. Nu încercasem niciodată Wella, și când am văzut produsele pe site, am decis că e momentul.

wella enrich3

Masca de păr Enrich Wella Professionals, tratament hidratant pentru fir de păr gros e exact ceea ce are nevoie părul meu cu fir gros și deshidratat de decolorare. Descriere: Gama Wella Professionals Care Enrich repara si protejeaza parul uscat si deteriorat, conferindu-i vitalitate. Masca Enrich, bogata si cremoasa, reface parul degradat si ii ofera un aspect sanatos si matasos. Printre ingredientele speciale se numara extractul de matase. Este destinat parului cu o structura puternica, cu un fir gros. Ce zic eu: n-aș putea să zic că are o structură onctuoasă, pentru că nu e grasă, însă este foarte densă, plină, se masează ușor în firul de păr, iar după minim 5-10 minute de acțiune lasă un păr genial, sunt cucerită! Nu s-a întâmplat asta de la prima utilizare, ci de la a doua, a treia încolo și, pentru prima dată la o mască de păr, nu am simțit nevoia de balsam leave-in după. Lasă firul foarte bine hidratat și sănătos, mustește de sănătate chiar dacă e stresat cu praf decolorant. Am început să-l prefer lui Joico Revitaluxe, pe care îl am actualmente, și aș putea să spun că sunt comparabile ca și calitate, dar ca preț e mai bun Wella. Dacă aveți un păr cu fir gros deshidratat în urma oricăror tratamente chimice, acesta e produsul perfect. Găsiți masca aici, la un preț absolut rezonabil. 

Ingrediente:

wella enrich2 wella enrich

Tratamentul-spray din aceeași gamă, Wella Enrich Detangling Spray e al doilea produs pe care l-am comandat. Descriere: Wellacare Enrich Detangling Spray
Tratament Spray pentru parul degradat. Extractele de matase patrund adanc in firul de par, il reconstruiesc din interior si il hranesc. Ce spun eu: mi-ar fi plăcut ca pulverizatorul să disperseze mai bine produsul, deoarece și acest spray are un conținut dens și, fiind fără clătire, riști să îți unsuroșești părul dacă nu e bine dispersat produsul. Dat fiind faptul că după masca Enrich nu mai simt nevoia de altceva, l-am folosit de puține ori deoarece simt că ar încărca părul. Cu siguranță e un produs perfect de folosit ca tratament atunci când nu ai masca! Va veni o zi când îl voi folosi doar pe el, fără mască sau alt tratament clătit prealabil. Spray-ul îl găsiți aici, și e și el un deal bun pentru firul gros și deshidratat.

wella enrich masca de par wella enrich leave in

Al treilea produs de la Haircare sunt niște fiole pe care am fost încântată să le găsesc și care se aplică chiar înainte de vopsire, pentru protejarea scalpului de agresiunea decolorării/vopsirii. E ceva ce îmi doream de multă vreme! Produsul se numește Soothing Infusion Equipment, de la Alfaparf, despre care vă povestesc cu prima ocazie când îmi decolorez rădăcinile. Până una alta, găsiți produsul aici.

Se pare că părul meu loves,loves,loves Enrich de la Wella! <3

enrich wella haircare

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • ador produsele Wella Professional; am folosit si eu masca aceea in ambalaj alb cu lila (pentru hidratare) si nici un alt produs nu a egalat-o pana acum. Definitely a fan!;)