Featured Review

Gene mai curbate: extensii gene fir cu fir @ Studio Jolie

extensii gene curbate4

Acum mai bine de două săptămâni mi-am pus extensii de gene și, fiindcă ale mele nu sunt foarte curbate, am optat ca și acelea să fie mai drepte. Mi-au ținut excelent, mi-au căzut doar vreo 3, dar am mers la completare, deci nu a fost o problemă.

Mă temeam să-mi pună gene curbate ca nu cumva să se vadă ale mele, scurte și drepte pe dedesubt, însă atât de mult mi le-am dorit curbate, încât, în loc de completare, le-am dat jos de tot pe cele în formă de J și am optat pentru o curbură mai pronunțată și niște gene nițel mai lungi. Ada s-a specializat și are o răbdare incredibilă la bibilit. Mi se pare excelent că poți să îți alegi curbura, lungimea și chiar desimea 🙂 Bine, te sfătuiește specialista – vezi aici.
extensii gene

Genele sunt foarte faine și nu dau de furcă la întreținere, dacă aveți evenimente sau pur și simplu vreți gene lungi, curbate, evantai etc, n-o să regretați. Înfrumusețează privirea, nu mai ai treabă cu rimelatul, arată absolut natural, dar de efect. Te poți machia normal și demachia la fel, cu condiția să nu fie un demachiant uleios (eu folosesc loțiunea micelară). Mă spăl și pe față fără probleme, dimineața, în restul zilei ocolesc și mă spăl pe deasupra și pe sub pleoape. Până acum nu am știut la ce e bună periuța aceea de aranjat gene/sprâncene, pe care o avem cu toatele în trusa de pensule. Ei bine, acum am și eu motiv s-o folosesc să îmi aranjez genele înapoi în evantai dacă se încalecă peste noapte sau după ce mă spăl cu apă. Se aranjează foarte ușor! Nu trebuie să vă faceți probleme la îndepărtarea genelor – genele voastre nu pățesc nimic (vezi foto before&after de mai sus, sunt genele mele dupa ce mi-au fost îndepărtată prima tură de gene).

extensii gene curbate3 extensii gene curbate

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)