Featured Lifestyle

Dantela și piele și Tudor Personal Tailor SS2014

Când e vorba de evenimente elegante, mi-e tare greu să mă despart de articolele mele din piele, așa că încerc să găsesc o formă să le iau cu mine peste tot, dar să le și adaptez momentului. Așa că până când nu m-a dat ceasul afară din casă și până când Ioana, bombardată de selfie-urile mele disperate, a dat verdictul ”așa da!”, am oscilat între LBD și rochița mea preferată 50s, din piele naturală.

Iacătă-mă (mulțumesc Ioana Todoran de la Boulevard Studio pentru freză):

rochie piele rochie piele2 coada de peste impletitura coafura

Împreună cu Cleo, am ajuns ca niciodată la timp (da, nu debordez de punctualitate) la locația stabilită de minunata Geta Ungurean. Mi-a plăcut enorm că existau locuri de parcare berechet, clădirea recondiționată superb, sala imensă, frumos aranjată, evenimentul a decurs excelent. Într-o primă fază, când Marius de la Tudor Personal Tailor mi s-a prezentat, m-am simțit jenată când mi-am dat seama că there is no Tudor 😀 Mi-au plăcut foarte mult bannerele colecției (de la schiță la desenul final), foarte original! Am fost nerăbdătoare să înceapă prezentarea. În sfârșit aveam să văd și eu o grămadă de bărbați îmbrăcați mișto, pe metru pătrat!

tudor personal taylor

Prezentarea a fost precedată de un mic concert de nai romantic (deși eram mai mult în gossip girls mood cu familia mea de bloggerițe și-mi făcea cu ochiul trabucul primit la intrare) și a debutat cu o coregrafie cool din partea primului manechin venit pe scenă. Mi-a captat instant atenția, și, vorba Ioanei B, cred voia să transmită lejeritate – scoaterea costumului din mentalul colectiv ca ținută rigidă – culori și croiuri moderne. Restul prezentării a decurs liniștit, parcă mi-ar mai fi plăcut nițel dinamism, dar oricum majoritatea ținutelor au fost bestiale și visez să văd un Cluj-Napoca cu bărbați măcar la fel de cocheți cum sunt femeile. Știm că ei n-au răbdare să colinde mall-urile, să scotocească outlet-urile, să se ducă până la Milano și-napoi pentru țoale, așa că pentru toți acei workaholici care n-au habar să se îmbrace, n-au timp și idei, Tudor le oferă soluții personalizate și asta e minunat! Poți să fii și businessman redutabil, dar și îmbrăcat trăznet și confortabil! Prețurile costumelor se ridică, în medie, la 2800 lei, iar cămășile în jur de 300 lei. Poze ale colecției vor fi curând pe facebook-ul lor, și video voi distribui eu când va fi gata.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Ce freză mega faină 😡

  • Foarte tare freza 😀 bretelele negre de la sutien nu arata tocmai bine pe sub camasuta si mai ales de dantela,poate unul fara bretele era mult mai ok…my opinion 😀

  • ale, stiu ce zici, dar nu merge fara bretele la rochita asta 🙁 si tre ceva sa asigure tinuta ca nu am silicoane sa stea tapene, stii? si nici sutien alb n-am 😀

  • Inteleg 😀 acum daca tot veni vorba de sutiene,eu am sanii mai mici si de obicei port mai mult sutiene fara bretele,mai ales la rochite,unele tricouri,camasi,depinde…sau fara :))