Blond Hair Featured Review

(Review) Oriflame HairX Therapy: ser și complex pentru păr și unghii

ser varfuri hairx oriflame (5)Am promis că revin cu review la HairX Restore Therapy, serul pentru vârfuri deteriorate, de la Oriflame și, odată cu el, vă voi povesti despre un complex hrănitor pentru păr și unghii, care s-ar putea să vă intereseze.
Deocamdată câte ceva despre serul pentru vârfuri deteriorate, HairX Restore Therapy, ca o continuare la postarea anterioară. Este destinat părului deteriorat, vârfurilor despicate și se aplică pe părul uscat, după spălare. Vine într-un flacon de sticlă, transparent, cu pompiță. Designul este simplu și elegant, produsul miroase senzațional de bine. Eu folosesc serul acesta în scop preventiv, pentru a întârzia degradarea vârfurilor părului. Nu sunt suficient de constantă cu niciun ser de vârfuri, pentru a-l aplica mereu, din momentul în care-mi tund vârfurile. E cam timpul să merg la Raul la tuns, și voi încerca de data aceasta, să vedem cum merge. Oricum, îmi place că vârfurile nu mai sunt așa frizzy, iar parfumul pe care-l lasă e extraordinar. Îmi place și că pare strălucitor de transparent în sticlă, impresia generală este una foarte bună – aveți ingredientele în poză.

ser varfuri hairx oriflame (4) ser varfuri hairx oriflame (1)
par blond decolorat (1) ser varfuri hairx oriflame (3)Primesc adesea întrebări despre ce se poate face pentru căderea părului sau pentru exfolierea unghiilor. Când echilibrul organismului este tulburat, acesta ripostează. Cea mai înțeleaptă treabă este să mergi la medic, să îți ceară niște analize, pentru a vedea cauzele care duc la problemele legate de păr și unghii. Se întâmplă adesea ca organismul să aibă niște carențe, pe fond de stres sau cine știe ce altceva, să fie deficitar pe anumiți nutrienți. La mine merge extraordinar de bine câte o cură scurtă de minerale, atunci mi se întărește părul de peste tot – căci aduci când dai de papa, nu se hrănește doar părul din cap, ci părul de peste tot. La epilat constat că firele au o rădăcină mai puternică decât mi-aș dori după o asemenea cură, ceea ce nu poate decât să mă bucure, legat de podoaba capilară. În ajutorul părului și a unghiilor, Oriflame a dezvoltat un supliment alimentar sub formă de tablete, HairX Advanced, un complex special pentru păr și unghii. Iată ce se spune despre el:

hair nail nutricomplex5hair nail nutricomplex7

Un produs unisex cu formulă unică, bazată pe nutrienți esențiali, pentru unghii rezistente și păr sănătos. Acesta este conceput să remedieze următoarele probleme:

– căderea părului

– deteriorarea părului și lipsa de strălucire

– fragilitatea unghiilor

hair nail nutricomplex3 hair nail nutricomplex2 hair nail nutricomplex4 hair nail nutricomplex ingrediente

Așa cum obișnuiesc și eu să spun, Oriflame menționează că unghiile fragile, căderea și dereriorarea părului pot avea multe cauze, iar simptomele se pare că ar surveni la vreo 3 luni după apariția factorului declanșator. În urma testelor realizate de către companie, complexul ar avea următoarele efecte: procianidinele din mere cresc numărul firelor de păr, precum și diametrul și rezistența acestora. Împreună cu L-lizina, acestea inhibă o enzimă aflată în foliculul firului de păr, ce este responsabilă de căderea acestuia. L-cisteina, principalul aminoacid din keratină, componentul structural esențial al părului și unghiilor, contribuie la întărirea și amplificarea rezistenței părului și a unghiilor. L-lizina oprește căderea părului și prelungește ciclul de viață al acestuia, în special în combinație cu fierul. De asemenea, l-lizina sprijină asimilarea fierului din alimente și suplimente. Fierul oprește căderea părului și accelerează creșterea acestuia la pacienții cu ușoare carențe de fier. De asemenea, Fe este important pentru un pat unghial sănătos. Vitamina C ajută la absorbția fierului. Aveți ingredientele în poză.

Ca o concluzie, produsul promite un păr mai des, reducând firele căzute și oferă niște unghii mai rezistente. Se administrează 2 tablete pe zi, timp de 12 săptămâni, cu o pauză de 3 săptămâni între cure. Cutia conține 42 tablețe, pentru 21 de zile.

Iau și eu produsul și, cu toate că nu am carențe sau probleme prea mari unghiile sau părul, este ok. Sesizez mai puține fire căzute la pieptănare și o regenerare mulțumitoare a pufulețului de păr de pe lângă tâmple. Cele care credeți că aveți nevoie, puteți să îl încercați, nu cred că se pune problema de vreo toxicitate, dar dacă ceva nu e ok întrerupeți și consultați medicul (nu cred că e necesar). Dacăă-l încercați, vă rog să-mi spuneți și mie ce părere aveți despre el 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Nu ştiu de ce, dar eu nu prea am încredere în astfel de tablete minune…

  • Petrean Damira, nu sunt “minune”, pentru ca nu functioneaza miraculos, ci doar fiziologic. Acopera niste carente

  • Intr-adevar, produsul nu promite ca face minuni, dar ofera niste aminoacizi necesari organismului, care din pacate ori ne lipsesc ori sunt insuficient asigurati prin alimentatie.
    Mi-am cumparat si eu prima cutie dupa indelungi tatonari si sper sa observ rezultate cat mai curand 🙂