Lifestyle

(Foto) Weekend-ul în imagini…și cuvinte

Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost plin de evenimente frumoase. În primul rând, fetele Shiva s-au mutat într-o nouă locație (coafor, mani-pedi, cosmetică). Vineri seara au inaugurat noua locație zen-like, din Piața Mihai Viteazu, nr 28, la etaj (interfon ap 5, din stradă). Arată mult mai bine decât fostul salon, e mai primitor, dar eu aș zice că atmosfera caldă și frumoasă o face colectivul, înainte de toate. Mă simt bine la ele la salon. Rochița mea albă este de la Lajtar, geanta Celine-like de la Dulăpiorul Rozshiva center cluj (1) shiva center cluj (2) shiva center cluj (5) shiva center cluj (6) shiva center cluj (7) shiva center cluj (10) shiva center cluj (12) shiva center cluj (13) shiva center cluj (17) shiva center cluj (18) shiva center cluj (19) shiva center cluj (21) shiva center cluj (22) shiva center cluj (23) shiva center cluj (26) shiva center cluj (27) shiva center cluj (31) shiva center cluj (33) shiva center cluj (35) shiva center cluj (38)

Sâmbătă am vorbit la Fashionality, împreună cu fetele. Dimineața mea activă a început la Boulevard Studio, unde Ioana Todoran mi-a făcut iar un păr imens și creț care întoarce toate privirile, oriunde mă duc. Mulțumesc, Ioana! Am avut mega surpriza să o văd la Vertigo pe Sorana, prietena mea din copilărie, aranjând prăjiturelele pentru invitați (Candy Buffets). Evenimentul a decurs mai bine decât m-am așteptat și a ieșit mai bine decât prima ediție, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Biletele au fost sold out cu vreo 2 zile înainte! Mă bucur că au fost și câteva din cele mai dragi prietene alături de mine, acolo. Girls, vă mulțumesc frumos 😡

12
4
5
6
7
8
9
11
12
IMG_20131130_131249
IMG_20131130_131514
IMG_20131130_142943
IMG_20131130_143801
IMG_20131130_153508
IMG_20131130_160049
IMG_20131130_184313
IMG_20131130_202014

După tot maratonul, meritam din plin o relaxare, așa că intrarea oficială în prima lună a iernii a avut loc într-un local de prin zona veche a orașului, la un ceai fierbinte, râsete și prosteală în două 🙂 Apropo, detest barurile care au doar ceai negru/verde/de fructe de pădure. Eu beau ceai alb, hai, dar cel mai des, ceai de vanilie cu lapte. Să se consemneze.

IMG_20131201_010931IMG_20131201_015454IMG_20131201_013251IMG_20131201_011302

Evident, am dormit până târziu și am întâmpinat prima dimineață în stilu-mi caracteristic, cu un mic dejun a la je. Nici duminica nu s-a dovedit a fi mai brează din punctul de vedere al zaharurilor rafinate. Pentru că de vineri până duminică au fost Sweet Days, târgul de dulciuri organizat de Geta Ungurean în cadrul Muzeului de Arta, am făcut vizita restantă de sâmbătă, azi. Am întâlnit-o la târg pe Anda Călinici, no. 1 în prăjiturele și, mai ales, în macarons. Nimeni n-o întrece pe maestra asta în macarons. Au fost și Madame Lucie, cu ale lor macarons. Eu cred că Madame Lucie e pe locul doi la macarons după Anda, adică undeva foarte sus, și ar trebui să rămână la asta, pentru că nu cred că excelează la cupcakes. Am luat una mai demult, mi s-a părut banală. Au fost și fetele Desir Chocolate, cu ciocolata care mi se pare mie cea mai fină și calitativă din orașul acesta. La Bon-Bon am apreciat creativitatea reflectată în borcănele și am și pus mâna pe un borcănel cu Bomboane Invizibile, cu 0% calorii ;)) Am întâlnit standul Cabanei Moților, unde mie-mi place la nebunie. Am fost așa prinsă de evenimente, încât am uitat să dau sfoară în țară după o plăcintă moțească. Și tot zic că fug un weekend la Mărișel… O întâlnire de suflet a fost cu Excelsior (hey, chiulangiii liceelor Eminescu și Bălcescu de până în anii 2000, vă amintiți cofetăria?), care funcționează acum doar ca laborator, și de la care am adăugat la colecția de dulciuri un delicios cupcake. Ca pe vremuri. Geta mi-i i-a prezentat pe cei de la patiseria Eden, cu care am povestit despre produsele lor și par să fie bine și corect făcute. De bune, sunt delicioase. Am mai văzut o tanti cu mere românești și prune uscate, singurele ”dulciuri” care se pliază pe stilul meu de viață zilnic. Arătau demențial de bine. Ce să vă spun, începând de vineri m-am întâlnit cu dulciuri și zaharoase cât pentru încă 6 luni de acum încolo. E drept că le degust doar la ocazii, deci nu-i stres (voi știți că am cam eliminat zahărul rafinat din alimentația mea zilnică). Mulțumesc Getei Ungurean pentru turul dulce de prezentare.

sweet days cluj (1)sweet days cluj (2)sweet days cluj (3)sweet days cluj (4)sweet days cluj (5)sweet days cluj (7)

Seara de duminică am încheiat-o într-o ambianță liniștită, la evenimentul unor fete drăguțe, studente la Comunicare și Relații Publice. Bineînțeles, povești despre frumusețe și nutriție și… blogging, că altfel nu se poate. P.S. Rochita bej asimetrică e oferită de Lajtar.

crp (1)crp (5)crp (6)crp (9)

Și am încheiat în focuri de artificii de 1 Decembrie, un weekend plin de activități ce țin de viața mea de blogger, așa că e de la sine înțeles că în zilele ce urmează voi dedica mai mult timp specializării mele, licenței și proiectelor de școală și, pentru voi, ultimele mele noutăți în materie de cosmetice și îngrijire, aici, pe blog.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Super weekend. Esti o frumoasa si un exemplu de asa da.

 • Hey, ti-am descoperit blogul de putin timp ( mai precis de cand mi-am luat bilet la Fashionality si am vazut ca esti si tu pe afis 😀 ) si I LOVE IT ! Imi place modul cum scrii , esti foarte sincera si directa. Felicitari pentru Fashionality, a fost la inaltimea asteptarilor 🙂

  http://anamariaben.blogspot.ro

 • Cate bunataturi :-)) ! ! ! E bine ca in Arad nu se gasesc bunataturi… ca altfel nu as mai incapea in haine

 • Anutzza, multumesc, sper sa iti placa in continuare la fel de mult! 🙂

 • Alexandrina, thank you, si tu esti frumoasa 😉 :*

 • Am ajuns si eu duminica la targul de dulciuri si sunt perfect de acord cu ce ai scris: am devenit fan macarons Anda Calinici 🙂
  Felicitari ptenru Fashionality!

 • Anca, multumesc 🙂