Blond Hair Featured Review

Adevărul despre Kérastase Nutri Thermique

kerastase (22)

Când am cumpărat masca de păr Kérastase Nutri Thermique, am fost mega încântată de ea, de la prima utilizare (găsiți aici review). M-a ținut destul de multișor și are un efect wow asupra părului. E ca un diamant care îți ia ochii, nu am ce îi reproșa la o primă utilizare, e mega bun pe moment, și cred că e cel mai de top produs al gamei de lux L’Oreal. Adică, nu știu ce ar putea face mai bun L’Oreal în acest moment. Mărtuisesc că apreciez foarte tare ca efectul să se vadă de la prima utilizare, însă mă aștept ca efectul său să fie și unul durabil. De fapt, asta era ce mă nedumerea la Joico, Joico nu e foarte impresionant (e, dar nu tare) de la prima utilizare și nu înțelegeam de ce e pe locul 1 în lume la produse profesionale. Avea un efect bun, se menținea în timp, dar nu era wow din prima. Apoi am povestit cu ambasadorul Joico, Cristian Scutaru, și mi-a povestit despre tehnologia implementată la Joico și apoi s-au legat lucrușoarele în capul meu. Ultima achiziție Joico mi-a priit foarte bine, la modul treptat, și dacă mă spălam o dată cu altceva (adică produs neprofesional sau nedestinat părului decolorat), nu îmi simțeam părul dezastruos.

par blond

Nu aveam mereu timp să stau cu Nutri Thermique în păr, astfel că pentru aceste ocazii foloseam balsam Dumb Blonde (Tigi) cât să îmi descâlcească părul, și tratamentul realizat anterior cu Kerastase parcă nu se mai simțea (noroc cu Morrocanoil Light, pe părul uscat!!!). Să ne înțelegem, contează mult și durabilitatea efectului măștii (că vorbim de mască, nu de un simplu balsam), pentru că 1. e gama de lux  L’Oreal (asta îți dă o încredere că nu iei orice), 2. costă 300 lei 500 g (păi să stabilizeze cumva substanța aia activă sau s-o construiască în așa fel încât să nu se ducă din firul de păr). Din această cauză, aș prefera ca Nutri Thermique să nu fie ca un ”balon de săpun”, care să se ”spargă” imediat ce nu-l mai folosești. În fine, cum voi știți că îmi place să experiementez (de la mass market la produse profesionale de top), probabil că o să mai încerc și altele, însă m-am lămurit cu Kerastase (cel puțin în cazul părului blond decolorat, dar am dubii, pentru că tehnologia e tot aia, la toate ”părurile”). Astfel stând lucrurile,

joico revitalux (2)

m-am ”cumințit” și am revenit la Joico. În momentul de față am achiziționat tratamentul K Pack Revitaluxe, care să repare din ”avarii”, și pe care abia aștept să-l folosesc și să vă pove despre. Încă nu l-am desfăcut și sunt nerăbdătoare.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • niste masti facute in casa nu ar fi mai bune? mai ieftine e clar ca ar fi 🙂

  • Daniela, si mastile facute acasa ajuta, dar nu e la fel. Trebuie produs profesional destinat parului tau, pentru cele mai bune rezultate

  • si eu sunt pro produse profesionale, nimic ” fabricat” acasa nu m-a ajutat ca un produs profesional destinat tipului de par. Eu am ramas ” masca” la masca Wella Profesional hidratanta….de atunci nu mai pot fara ea. Vreau insa sa mai experimentez, ca pretul…well..

  • Si eu mi am luat masca dupa review ul tau. Nu am obs absolut nimic special la ea, mi se pare ca un banal balsam. Mi am luat o de pe ebay si ma gandesc daca nu o fi fake, nu era sigilata..cred ca o sa trec pe joico , oricum nu mai cumpar de pe ebay..