Featured Review

NOTD: Unghiuțe accesorii

La mine e presesiune și a început nebunia, și știți voi, când sunt la învățat, mă apucă lăcuitul unghiilor. Îmi place să schimb des culoarea, pentru că mă mai relaxează puțin.

unghii (1)unghii (2)

Și nu știu cum se face că Farmec mereu mă prinde la momentul potrivit… parcă a știut că începe marea lăcuială 🙂 Adică Farmec a scos o colecție nouă de lacuri colorate, știți, de acelea de care mi-am preparat și eu în laboratorul lor, dar mai arătoase și, evident, mai profi, ultrarezistente cum li se duce vestea. Colecția este una limitată, compania promițându-ne să ne surprindă în fiecare sezon primăvară-vară și toamnă-iarnă cu noi culori în tendințe. Dintre culori, mie îmi place mult albastrul acela, cu capacul găurit. Poate fi purtat ca pandantiv, nu-i haios? Asta în ideea în care unghiile pot fi accesoriile noastre colorate. Vouă ce culoare vă place? 

unghii (7) unghii (6) unghii (5) unghii (11) unghii (10)
unghii (12)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Și eu sunt obsedată de oje. Iar cele de la Farmec sunt într-adevăr rezistente si chiar dacă nu le folosești nu se usucă. Mi-am luat una din România acum doi ani și am folosit-o zilele trecute (nu pentru prima dată, desigur). Se întinde perfect și rezistă foarte bine pe unghii. Și din câte văd au o gamă de culori super.

  • Alina C, asta e singura mea frustrare la unghiile cu gel, as vrea sa le incerc pe unghia naturala 😛