Lifestyle

Tag: Beauty things I suck at…

Știți că nu mă pasionează tagurile și am impresia că nu interesează pe nimeni ce fac/simt eu/îmi place sau nu, în afara chestiilor pe care le scriu deja. Dar cum prin intermediul tag-urilor reușiți să mă cunoașteți mai bine, mă gândesc să nu mai fiu așa egoistă și să fac când și când, de amuzament. Așa că azi povestim despre câteva lucruri din domeniul frumuseții la care nu prea excelez. Deși par să mă știu aranja singură din cap până în picioare, sunt anumite lucruri la care nu sunt prea bună.

tag sigina

1. Machiajul cu farduri colorate. Am o formă a ochilor asiatică ce nu permite să mă joc cu culorile ca pe o pleoapă normală. Deși adoram machiajele cât mai stridente și colorate când eram adolescentă, acum folosesc eventual nuduri și mereu doar primer, tuș și rimel. Am încercat să mă machiez din nou cu culori tari: mi se pare că arăt ca o parașută de pe variantă, cu 10 ani mai bătrână și că fardurile colorate nu mai arată nicicum pe mine. Cred că sunt varză la blending. Îmi plac însă foarte mult la alte fete.

2. Modele pe unghii. Recunosc că nu stau grozav la capitolul răbdare, dar și dacă aș sta, nu cred că aș folosi-o la a-mi face modele pe unghii. Așa că mereu mă vedeți cu unghiile într-o culoare sau, în orice caz, cu aplicații mega ușor de pus.

3. Conturatul sprâncenelor. Sprâncenele mele nu sunt așa bine definite, așa că faptul de a le contura zilnic e un coșmar. Mi se pare că niciodată nu ies cum trebuie, mie îmi place să fie perfec egale, perfect looking. Dar desigur, arată așa când le face Lidia. În curând, mă duc la o cosmeticiană drăguță, Valentina Dejeu, să le tatueze să nu mai am treabă cu conturatul. Atunci voi fi un om fericit ;))

4. Nu știu să mă pensez. Întotdeauna mă pensează cineva profesionist.

5. Nu mă epilez niciodată singură. Merg la salon.
6. Nu-mi fac niciodată pedichiura singură. Nu mă pricep să curăț unghiile de la picioare eficient, așa că sunt dependentă de pedichiuristul meu, Mircea. Rar, mă ojez singură.

7. Uneori exagerez cu conturarea feței (modelarea cu pensula). Cu aplicarea blush-ului n-am probleme (sper).

Nu îmi mai vin acum lucruri în minte, dar cu siguranță or mai fi. Voi aveți lucruri legate de beauty la care nu vă pricepeți? Puteți prelua tag-ul. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Pffff sa stii ca si eu am cosmarul sprancenelor, m-a batut gandul in urma cu cativa ani sa le tatuez dar toata lumea m-a descurajat, toti mi-au spus ca vor arata urat, artificial, ca trebuie sa imi rada sprancenele daca tot le tatueaza la salon, ca e ff dureroasa operatiunea si ca nu ai voie la UV dupa aceea nush cate luni. Totusi ma obsedeaza ideea de a avea sprancene perfecte 😀 stii mai multe despre tatuarea sprancenelor? Poti alege o varianta in care sa nu se vada strident pe piele? Mie imi e frica de aspectul acela de piele colorata 🙁 am auzit ca ar fi o varianta in care se imita firele de par prin tatuaj si ca arata ff natural.

  • Credeam ca sunt singura cu 2 maini stangi cand vine vorba de pensat sau epilat, pana sa ma smulg eu, pe unde pot mai bine dau cu lama si restul ;las pe mana specialistilor. Am admirat mereu colegele care se smulgeau singure, isi faceau unghiile singure. Eu mereu, dar mereu, reusesc sa imi smulg/tai aiurea colturile de la unghiile de la picioare si umblu schiopatand. Multumesc ca ai impartasit cu noi, nu de alta dar eu nici nu ma gandeam ca unghiile nu ti le faci si tu din cand in cand sau pensatul….;))!

  • carmen, ei, uite ca I am such a woman :)) Nu, unghiile la maini le face Flori, eu doar le ojez si merg la umplut la 3 saptamani. La picioare sunt in stare sa le las sa creasca ca la baba cloanta daca nu are timp Mircea de mine (ceea ce, din fericire, nu se prea intampla) ;)) cat despre sprancene… no comment

  • IOANA, sunt programata sambata la tatuat si o sa va spun pe blog TOT TOT dupa 😛

  • Vai, le tatuezi? :)) Must read 😡

  • special koko, yes, today’s post. soon :*