Review

M Signature Real Complete BB Cream Missha (Review)

signature missha bb cream (1) signature missha bb cream (2)Acesta este ultimul bb cream coreean din arsenalul meu stufos, cumpărat iarna asta (mi-am mai comandat altele, oricum). Missha este o firmă producătoare de bbs cunoscută în Coreea, așa că mi-am luat produsul cu încredere. Se prezintă într-un ambalaj elegant, iar flaconul pare chiar elitist, e din plastic rigid, tubul nu e moale ca la majoritatea bb-urilor, are pompiță. După cum știți probabil, îmi iau ochii ambalajele cosmeticelor. Acesta și cel de la Skin 79 îmi plac în mod deosebit, pentru că sunt foarte elegante. Desigur, cel mai important este conținutul, așa că hai să povestim despre el.

signature missha bb cream (6) signature missha bb cream (5)Sunt 45 g de bb cream în tub, al meu e nuanța No. 13, Light Milky Beige. Are constistență echilibrată, lichid-cremoasă, și când se întinde are un aspect albicios care dispare destul de repejor, adaptându-se perfect la tenul meu. Uniformizează și are o acoperire medie spre mare și, din câte se pare, merge bine pe tenul meu uscat. Nu știu cărui tip de ten se adresează, însă hidratează și durează bine pe pielea mea. Îmi place și acest bb cream destul de mult, deși e o ușoară diferență între ele – coreenele, darămite față de cele europene.
signature missha bb cream (8) signature missha bb cream (9)Lista de ingrediente nu veți reuși s-o vedeți de aceea nici n-o pun, însă e un produs hipoalergenic, cu lipide asemănătoare celor din piele, fără parabeni (good, fiindcă am văzut parabeni pe celelalte bb-uri), unele ingrediente sunt certificate organic, conține un complex peptidic, apă de ginko și vreo 50 ierburi – o listă lungă. Bineînțeles, are formulă antirid, de albire și SPF 25 (UV blocking), suficient, zic eu, cât să protejeze tenul de îmbătrânirea provocată de UV. Eu recomand acest bb cu căldură tenului uscat, mie îmi priește, cu restul tipurilor de ten nu știu cum se împacă, dar cred că ok, mai ales fixat cu puțină pudră. E genial. Așa arată pe ten:
missha signature pe ten

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • la cum arata …cred ca e mai bun ca cele de la skin79

  • Alina, eu asa zic, ca da/ Acum si la Skin 79 am incercat o mostra ce mi-a priit…

  • Ce sprâncene frumoase!!!!!

  • Alina C, multumesc! 🙂 Lidia Gligor de la Boulevard e responsabila de ele!

  • Love it so much!:X:X:X

  • de unde ai cumparat?

  • ebay