Review

Precious Blemish Balm Cream (BB Cream Review)

precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (1)Precious Blemish Balm Cream este un alt bb cream asiatic pe care l-am luat de pe ebay. Am o foarte puternică impresie că firma producătoare e una cam fantomatică, deoarece sună dubios și nu găsesc info despre ei pe net nicăieri, doar poze ale produsului. Woorihanbang Cosmetic se numește, oferă protecție UV prin are SPF 50 (cel mai ridicat din tot ce am avut până acum), albește și e antirid, ca restul bb-urilor coreene. Pe cutie scrie și mecanismul prin care albește și repară (prin arbutin), și e anti age (prin adenozină, aici am un semn de întrebare, adenozină și mai cum, adenina e o bază purinică, dar nu așa, singură, de capul ei, din câte știu).

precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (6) precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (7)

Toate caracteristicile sunt tipice pentru un bb coreean, mă nedumerește însă lista de contraindicații sau atenționări, unde spune, printre altele, să nu se folosească pe pielea roșie, cu pete sau arsă de soare. Adică e un blemish cream, dar scrie avoid using on blemishes. Nu prea înțeleg cum vine treaba asta. Dar mă, rog, am un ten fără nicio problemă, deci l-am folosit fără probleme. Are 50 mg.

precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (5) precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (4) precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (3) precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (2)

Ce cred despre el: îmi place mult ambalajul roz bombon, e foarte vesel. Produsul are o consistență echilibrată, nu prea lichidă, nu prea solidă, se întinde uniform, are acoperire medie. Mie mi-a plăcut enorm din prima, vine perfect pe tenul uscat, nu îl usucă deloc, dimpotrivă, îl lasă hidratat și îi dă un aspect mai frumos. Desigur, albește. Nu observ nicio diferență însă între spf-ul 50 și unul mai mic, al altor bb-uri. Faptul că mă înțeleg așa bine cu acest produs mi-a înlăturat teama pe care o am față de produsele no name, care poate nu sunt supuse unui control riguros din multe puncte de vedere… cine stie?… Se compotră minunat pe ten, are rezistență bună, am fost cu el și la sală, am transpirat, arată bine pe ten. Sunt mulțumită de el, însă nu îmi place că e învăluit în atâta mister, nu găsesc un site cu info, nu văd review-uri… mă mai gândesc dacă o să îl mai iau. Alte detalii găsiți pe ambalaj, în foto. Vezi aici cum arată pe tenul meu, știu că a cerut cineva și pentru bb de la Avon și aveam tot pe Instagram poză.

precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (9) precious bb cream Woorihanbang Cosmetic (8)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)