Review

3 ani Giveaway!

Ieri, 27 ianuarie, blogul meu a împlinit 3 anișori. Nici nu știu cum au zburat acești trei ani, așa repede a trecut timpul! Am început cu un blog strict de review produse, după care am extins puțin aria la stil personal, shopping și lifestyle. Pentru că e un blog personal și mi se pare normal să reflecte mai multe lucruri. Vă mulțumesc din suflet celor care ați fost alături de mine, de la început sau mai recent, sper să mă citiți cu drag și pe mai departe! Mulțumesc și celor care ”m-au felicitat”, ieri, pe FB. Mie blogul mi-a adus, încă de la început, multe satisfacții profesionale și personale, a meritat să investesc atât timp în el! 😡

Cu ocazia aniversării celor 3 anișori, am scos la iveală 4 premii, cadouri din partea mea, nu sunt sponsorizări de la nicio firmă, toate produsele sunt noi. Așa că o să mi se rupă sufletul iar când o să extrag câștigătoarele, fiindcă mi-ar plăcea să pot să dau mult mai multe! Vor fi, deci, 4 câștigătoare.

În ce constau premiile:

După cum veți vedea, predomină BB Cream-urile, ceea ce cred eu că n-o să vă displacă foarte tare, dimpotrivă, sper!

Premiul 1
o supeeeerbă trusă de make-up marca Avon Cosmetics. Cuprinde (stânga pozei) o paletă de farduri de pleoape, rujuri/gloss-uri (toooaată partea din dreapta) delicioase, arată și mai bine în realitate ca în poze, 6 farduri de obraz, aplicatoare pentru fard și blush și… bineînțeles că trusa are oglindă proprie! Caseta se rabatează/pliază și se strânge frumos, nu ocupă foarte mult spațiu!
premiul1

Premiul 2
Un Miniature Set cu BB creams de la Skin79, cu 4 BB Creamuri cu diferite roluri: acoperire, strălucire etc. Sunt atât de glossy! Sper să vă placă. Sunt venite direct din Coreea. Minunate pentru tenul normal/mixt.
premiul2

Premiul 3
Un Blemish Clearing de la Clearskin, Avon Cosmetics. Mie mi-a plăcut așa de mult, încât trimit unul și la voi (sigilat, normal). Pe lângă acesta, am completat cu 2 mostre de BB Cream de la Skin 79, cam cât sunt cele din Minisetul de mai sus, de mari. Deci premiul 3 are 1 blemish clearing și două mostre generoase de BB Cream coreean.
premiul3

Premiul 4
Un BB Cream Garnier, nuanța Light&Medium (mie mi-e nițel închis, deci se potrivește și unui ten care nu e alb ca laptele, plus că se mai mulează după nuanța tenului tău). Alături, o mostră de BB Cream Skin 79, o mostră de BB Cleanser Skin 79 și o mostră de cremă hidratantă Missha. Important: BB Creamul Garnier este din SUA, deci făcut pentru America. Nu știu dacă e diferență de calitate între cele de aici și cele de acolo, dar vreau să știți că nu e un Garnier pentru România, ci pentru Statele Unite. E minunat pentru tenul uscat.
premiul4

Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia unuia dintre premii:
1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele de FB. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like – verific.
2. Like/share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).

3. Să vă înscrieți la newsletter-ul meu aici cu aceeași adresa de mail cu care lăsați comentariul aici pe blog, să pot verifica.

4. (un entry în plus, opțional!) – Dacă aveți blog, beneficiați de încă o înscriere (bonus) dacă menționați despre acest giveaway într-un post, în care să puneți link obligatoriu către www.sigina.ro. Puneți, în comentariul lăsat la mine, link-ul către postul vostru în care ați menționat giveaway-ul acesta, alături de celelalte condiții de participare, și eu vă adaug numele automat încă o dată. Astfel aveți dreptul la 2 entry-uri. Altfel, fiecare persoană are dreptul la un singur entry.

Vă rog, nu postați de pe mai multe ip-uri/cu mai multe nickname-uri. Nu e corect să îl rogi pe soțul/sora/vărul să pună un entry în plus pentru tine. Cerințele 1, 2 și 3 sunt obligatorii, îmi rezerv timp să verific toate intrările și cine nu îndeplinește toate cerințele va fi descalificat. Giveaway-ul se încheie luni, 04 februarie 2013, ora 21.00!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (194)