Review

Blemish Clearing Cover Clearskin (review)

blemish clearing clearskinBlemish Clearing Cover, de la Avon, e, după cum vă dați seama, din gama Clearskin pentru adolescenți. Are SPF 15, e o cremă corectoare lejeră care spune cam așa: Cremă antiacneică pentru uniformizarea tenului. Concepută cu tehnologia Blemish Busting, uniformizează tenul și reduce apariția roșeții. Se aplică dimineața, se evită zona ochilor. Conține oxibenzonă.
Am luat-o pentru că mi-a făcut cu ochiul și părea să semene cu un soi de BB Cream, chiar dacă am un ten fără probleme. S-a întâmplat ca după ce l-am achiziționat să îmi apară în perioada aceea, știți voi, două coșurele, ceea ce se întâmplă extrem de rar, așa că numai bine i-am testat eficiența. Aspectul produsului e plăcut, profi, emană încredere. Produsul are consistență destul de lichidă, e o cremă de culoarea unui fdt deschis, dar pe piele se adaptează la pigmentul pielii. Seamănă oarecum cu un BB Cream extrem de ușor, light. Se fixează imediat, nu rămâne deloc unsuros, se armonizează perfect cu pielea. Din acest punct de vedere cred că merge foarte bine pielii mixte sau grase.

blemish clearing clearskin2
blemish clearing clearskin3Am observat în primele două zile de utilizare, când aveam și micile problemuțe pe ten, că acestea s-au uscat și au dispărut extrarapid. Îmi place enorm aspectul tenului cu acest produs, nu simți că ai ceva pe față. Cred că e cea mai ușoară cremă colorantă pe care am folosit-o. Desigur, ea are rolul de corectare a eventualei roșeți. Miroase plăcut, parcă a aloe vera, deși nu conține așa ceva. E un singur lucru care mă deranjează în mod expres, lista de ingrediente. Aș vrea ca Avon să scoată produse cât mai ”curate”, că tot s-au aliniat și companiile cosmetice locale la o listă de ingrediente mai naturală.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Eu zic ca aici ar fi niste surse mai de incredere 😉 http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/oxybenzone. Poate reusesti sa pui si restul ingredientelor, ar fi util.

  • Alice, la astea stii tu cum e, mereu sunt pareri pro si contra…

  • Buna, in materie de creme colorante, eu folosesc o crema de la Balea foarte misto, uniformizeaza foarte bine si de multe ori n-am nevoie nici de anticearcan. Habar n-am sa folosesc fondul de ten, asa ca aceasta crema e bine venita. Costa vreo 12 lei in DM. Habar n-am daca o folosesti, dar e foarte ok pentru tenul normal. Se gaseste in 2 nuante – Natural si Bronze.

  • Andreea, ai poza cu ea? sa o vad?