Blond Hair Featured

Îngrijirea părului blond: Color Endure de la Joico

Ultima dată am ajuns la salon Boulevard după o săptămână încărcată, așa că nu am apucat să-mi decolorez rădăcinile acasă. Așa că mi-am decolorat rădăcinile la salon și, la spălare, odată cu minunatul masaj capilar, mi s-a aplicat un șampon cu efect asemănător lui Silver Reflex, dar de altă clasă, de la Joico. E un șampon gri, care nuanțează părul blond scoțând galbenul-pui și lăsand un blond (alb, în cazul meu) cenușiu superb. Cu cât lași mai mult șamponul în păr, cu atât se nuanțează mai puternic. Eu am rămas profund impresionată de el și îl voi achiziționa în curând. Se numește Color Endure, de la Joico și părul decolorat prinde o nuanță minunată cu el! (Vezi foto anterioare și aici dă click pe poze pt mărire)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Buna! Spune-mi,te rog,ce ai folosit pt nuantarea parului Color endure violet sau Color endure leave-in. As vrea sa-mi cumpar un nuantator si nu stiu pe care sa-l aleg.

  • Elena, buna intrebare, nu stiu, eu vreau sa mi-l iau pe cel din imagine. o sa ma uit cand merg la salon

  • Buna…ai aflat cu care dintre cele doua sampoane ai fost nuantata?Color endure violet sau color endure leave-in?vreau sa-l incerc ci eu 🙂 ca sincer din tot ce-am incercat pana acum,profesional,nu am fost multumita…. tot violetul de gentiana ramane baza 🙂

  • De fapt daca ma uit mai bine…in poza se vede ca ar fii vorba de color endure leave-in protectant,si asta ar fii o spuma,nicidecum sampon….pfff….m-ai bagat in ceata!!!:))

  • Claudia, nu stiu ei la spalat ce au folosit ca ei au la litru, dar eu mi-am luat acum, vineri, la 300 ml si pe al meu scrie Color Endure Violet Shampoo. Si cand m-au spalat au folosit un sampon foarte spumos cu spuma gri

  • Claudia aaa, da acuma vad in prima poza luasem in mana un leave in protectant! nu, ma refeream de fapt la sampon, cel pe care l-am si luat, o sa ii fac poza si review later cand il folosesc, ca tot la salon ma spal..

  • Buna! Sigina, imi poti spune te rog de unde ai achizitionat samponul? Caut acelasi sampon de la Joico, Color Endure Violet Shampoo

  • Mara, de la Boulevard Studio

  • Buna,am o intrebare:daca am parul blond miere si folosesc gama color endure si nu pe cea color endure violet este vreo problema?