Featured Lifestyle

Comedie și Timaf la #cluj

Au început două evenimente frumoase la Cluj, la care voi asista în paralel, când și când, la ce mă interesează. Primul este TIMAF, aflat la a doua ediție, și care sună foarte bine: Transylvania Music&Art Festival. După cum îi spune numele, festivalul se adresează celor 5 simțuri: Feel, Listen, Scent, Taste, View. Evenimentul va cuprinde o serie de evenimente vizând aceste simțuri și încercând să acopere diversitatea de oameni, printre care și lumea noastră, a femeilor iubitoare de beauty&style. Azi am asistat în barul Shto la un eveniment TIMAF dedicat frumuseții, un ”makeover” realizat participantelor de către un salon din Cluj. Cui nu-i place să le vadă într-un bar pe toate femeile machiate frumos și cu părul aranjat?

TIMAF ține 23 de zile și vă voi ține la curent cu ce se întâmplă prin domeniul beauty&fashion&lifestyle pe parcurs. Mai multe puteți afla chiar de pe site-ul festivalului.

Al doilea este Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj, aflat la a patra ediție. Ceremonia de deschidere a avut loc la Cinema Florin Piersic, ca de obicei, unde domnul Sorin Dan a ținut un speech, urmat de edilul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Domnul primar Emil Boc a fost scurt dar amuzant, după care s-a rulat filmul de deschiderea (nu fără mici probleme tehnice la început). Este vorba despre o comedie romantică, un lungmetraj în regia Susanne Bier, regizor danez, cu Pierce Brosnan și Trine Dyrholm în rolul principal. Pe alocuri lacrimogenă, tragicomică, este o poveste cu final fericit care merită vizionată.

Spotul Comedy Cluj 2012

Mie spotul de anul acesta mi-a plăcut mai mult decât cel de anul trecut, cred că e mai reprezentativ, mai puțin abstract, mai light. Mai multe despre filmele ce vor rula în cadrul festivalului puteți afla, de asemenea, de pe site.

Ceremonia de deschidere s-a întins pentru cei mai mulți dintre noi la clasicul cocktail de la City Plaza, unde am servit niște vin și niște bunătăți.

Ținutele invitaților au fost și de data aceasta dezamăgitoare, am văzut de la blugi și pantofi sport la rochii de nuntă, total neadecvat, în ceea ce mă privește, pentru ceremonia de deschidere sau de încheiere. Dar asta se întâmplă și la TIFF și, dacă la gala de decernare a premiilor pentru un festival de o asemenea anvergură cum e TIFF ținutele sunt, în general, sub orice critică, nu am nicio pretenție ca alte evenimente din Cluj să fie mai fericite. Nu pledez ca fiind cel mai bine/adecvat îmbrăcată persoană, dar cel puțin îmi dau interesul. Și poate și temperatura din Cinema Florin Piersic va încuraja alt fel de ținute. Apreciez aerisirea riguroasă, însă era să fac țurțuri, pe primul rând bătea crivățul.

Și în cazul Comedy vă voi ține la curent cu filmele pe care îmi propun să le văd, sunt chiar curioasă ce găsesc în cele 130 de filme.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Am fost si eu, saptamana trecuta, la cinema Florin Piersic, la un film 3D si intr-adevar era frig in sala.