Lifestyle

3k Likes Giveaway: Loțiune micelară Gerovital Plant

Așa cum v-am promis, revin cu un ultim giveaway pentru voi, posibil prin amabilitatea celor de la Farmec. Câștigătoarele ”3k Likes” anterioare nu mai pot să participe la acest giveaway, doar la altele, cu alte ocazii.

Loțiunea micelară e, în general, agreată și iubită de multe femei în procesul de demachiere. Explicații detaliate despre ce și cum, găsiți aici 🙂

Eu și Farmec vă punem la dispoziție 3 premii constând într-o loțiune micelară Gerovital Plant, evident, respectând condițiile de mai jos.

1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele de FB. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like – verific.
2. Like&share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).

(3. Opțional) Dacă aveți blog, beneficiați de încă o înscriere bonus dacă menționați despre acest giveaway într-un post, în care să puneți link obligatoriu către www.sigina.ro. Puneți, în comentariul lăsat la mine link-ul către postul vostru, în care ați menționat giveawayul acesta alături de celelalte condiții de participare și eu vă adaug numele automat încă o dată. Astfel aveți dreptul la 2 entry-uri.

Altfel, fiecare persoană are dreptul la un singur entry. Cerințele 1 și 2 sunt obligatorii, îmi rezerv timp să verific toate intrările și cine nu îndeplinește toate cerințele va fi descalificat. Câștigătoarele de la giveaway-urile anterioare ”3k Likes” nu pot să participe la acest giveaway. Succes și vă aștept cu drag! Giveaway-ul se încheie sâmbătă, 20 octombrie, la ora 20.00.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (38)