Lifestyle

Votează #cluj -ence faine și câștigă!

In weekendul 31 august-2 septembrie Piata Unirii din Cluj a devenit un Decor de Poveste amenajat de magazinul de tapet Verla Decor in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca.
Zona cu fantana arteziana a fost decorata cu modele de tapet, bancile au fost imbracate in texturi colorate, la fel si cuburile din piatra.
In acest cadru viu colorat au avut loc sedinte foto profesionale cu clujence frumoase, doritoare sa apara in calendarul 2013. Așa că, votează Clujencele Frumoase care vor aparea in calendarul 2013 şi primești calendarul gratuit!
La sedintele foto au participat 50 de clujence dornice de afirmare intr-un calendar al orasului. Fotografiile realizate au fost postate pe pagina de Facebook a evenimentului, unde a inceput deja votul cu Like-uri.
Grabește-te astazi sa VOTEZI FETELE pe care dorești sa le vezi in Calendarul Clujence Frumoase 2013 si primesti calendarul gratuit!

  • Pentru a vota, intai trebuie sa dati LIKE paginii DECOR DE POVESTE.
  • Apoi lasa un comentariu cu linkul fotografiei pe care ai votat-o.
  • Nu uita sa treci o adresa de e-mail valida, pentru a te putea contacta.

Votarea pe pagina de Facebook dureaza pana in data de 14 septembrie, iar primele 17 fete clasate in functie de numarul de like-uri intra in selectia finala.
In data de 18 septembrie, ora 20.00 organizatorii anunta cele 12 frumoase ale Clujului care vor participa la şedinţa foto individuală care va avea loc in 20 septembrie,  începând cu ora 16 in studio-ul foto Pintograf.
Toate participantele vor primi un portofoliu de fotografii prelucrate digital, calendarul Clujence Frumoase 2013 si cadouri promotionale din partea organizatorilor. Tot in 20 septembrie se va stabili prin tragere la sorti câştigătoarea voucherului de cumparaturi in valoare de 700 de lei (TVA inclus) pentru redecorarea camerei cu produse Verla Decor.
Regulamentul oficial al concursului se poate consulta AICI
Calendarul se va lansa in cursul lunii octombrie si se va distribui in institutii publice locale, firmelor partenere, dar se va putea si achizitiona din magazinele partenere.

Cand se va lansa calendarul va fi livrat tuturor celor care au postat aici linkul cu fotografia votata.
Decoraţiunile au fost furnizate de Verla Decor şi până in 31 octombrie puteti profita de ofertele speciale la diferite modele de tapet din colecţia 2012, daca doriti sa va redecorati locuinta/ camera/ biroul.
Tie care fotografie iti place cel mai mult?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)