Review

Descoperiri: Capture Totale de la Dior și cel mai bun contur de sprâncene

Cel mai bun contur de sprâncene pentru blonde vine de la Avon. Am căutat mult un contur pentru sprancene care să mi se potrivească și, până la acesta, mă satisfăcea cel de la elf. Au și ei pentru blonde, însă vara mi-a fost greu să mă scap de luciul pe care îl dă ceara aceea de la căldură. Unele cosmeticiene insistă să mă conturez cu fard, dar eu nu prea sunt as la conturat sprancene și mi se pare că am mai multă precizie cu creionul. După ce-mi fac damblaua și cu creionul de la Avon, o să încerc cu fard. Până atunci, cred că pe următoarea comandă îmi pun vreo 5 bucăți, să fiu eu sigură că nu dispare de pe stoc. :)) Are în coadă o periuță destul de bună, cu care se pot aranja sprâncenele și scrie pe el: Blonde.
O altă descoperire care m-a surprins plăcut a fost Serum de teint Capture Totale de la Dior. Eu am multe mostre de cosmetice de lux de tot felul, însă rar se întâmplă ca efectul vreunuia să fie wow de la prima aplicare. Inițial am crezut că e o mostră de ser de îngrijire, apoi am văzut că e pigmentat. Am citit pe spate și am văzut că e descris ca fond de ten-ser regenerator. Adevărul e că e foarte fluid, are o acoperire foarte naturală, uniformă, superbă, am rămas plăcut impresionată! Mostra ajunge, cred, la două aplicări, așa că mai am ocazia să o folosesc o dată. Despre Capture Totale se pot citi informații pertinente pe site-ul Dior.

Dior Research into the extraordinary power of youth in stem cells1, led to the creation of the CAPTURE TOTALE range, which is today reinforcing its effectiveness for a deeper, more powerful than ever, global anti-ageing performance.
CAPTURE TOTALE is newly effective after 15 days use*: Capture Totale Crème Multi-perfection repairs the visible signs of the passing of time even more deeply, for more intense, faster and lasting global anti-ageing correction:
 – Wrinkles are diminished: – 19%
– Skin is firmer: + 27%
– Complexion glows: + 27%
Dior advice: Apply Crème Multi-Perfection after One Essential to double its anti-ageing action.

Deși e clar o gamă antiage, eu simt foarte bine fondul de ten și sunt curioasă cum sunt și produsele de îngrijire din aeastă gamă. Mostra mea are nuanța 020, însă acum sunt bronzată și merge, altfel cred că ar fi cam închisă. Poate că, după ce termin fondurile de ten de pe ”stoc”, mă interesez la Doulgas (cu ei sunt mai prietenă decât cu alții) despre acest fond de ten.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)