Lifestyle

Pregătirile de vacanță. O chestiune complicată.

Pregătirile de vacanță variază destul de mult în funcție de destinație. Eu plec la mare și, deși lucrurile ar trebui să fie simple, nu sunt. Probleme cu alesul lucrurilor, aia să mi-o iau? aia să n-o iau? n-o să îmi pară rău că am lăsat-o acasă? Și tot așa. Cred că dacă mi-aș angaja un hamal să îmi ducă unul din dulapuri aș fi pe deplin liniștită. Mereu am probleme din astea, când plec pentru o perioadă mai lungă. Trebuie triate hainele. Lenjeria. Papucii. Accesoriile. Gențile. Produsele de îngrijire bazică. Produsele de îngrijire specială (păr blond, styling, protecții solare, aftersun). Produsele de machiaj. Accesoriile de aranjat părul. Numai când plec undeva îmi dau seama cât sunt de ”complexă”. Nici dacă aveam animal de companie nu era așa grea ”decolarea” (în afară de Pisimobil, care e pe 4 roți și rămâne pe mâini bune). E clar că haine trebuie luate doar acelea combinabile, câteva, pe care să le tot rotești în tot felul de combinații. Eșarfele imense sunt un accesoriu bestial – turban, top, rochiță de plajă… Deși nu îmi place să îmi studiez ținutele cu mult timp înainte, va trebui să văd exact ce combinații de ținute cu ce accesorii merg, să nu le duc pe toate. Ideal ar fi ca și voi să purtați acum, cât e soare, toate bijuurile de sezon – plasticuri, neoane, culorile tari în general, pastelurile, căci în celelalte sezoane ioc, nu se potrivesc de nicio culoare. Așa fac și eu. M-am hotărât să iau cu mine fix accesoriile pe care prin Cluj nu le-am prea purtat și acum e vremea lor. Așa n-o să mă supăr dacă intru cu ele prin apă și se oxidează. Vedeți? Ce simplu e în teorie :)) Sandale joase, care nu se supără pe nisip și pe apă și pe tălpile murdare, cum sunt acestea, din plastic, sau unele ușor de curățat. Mie una îmi trebuie să fie practice și de efect!!! O pereche sau două de sandale cu toc, pentru seri la terasă sunt ok, dar nu un must, zic eu. Totuși, cred că cel mai și cel mai important lucru la mare e protecția. Solară, capilară etc. Pălăriuță, ocheri și produse de plajă. Nu-i așa?


P.S. Am să las niște postări programate pentru voi, să nu chiar bată briza pe aici. Dacă nu vă vedeți aprobate comentariile imediat, e pentru că nu am net pe unde sunt 😉

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Buna, Sigina!
    Se poate sa ne spui parerea ta despre keratina lichida? Am vazut-o in poza si, desi am citit si alte opinii, eu tin sa o aflu pe a ta .Daca deja ai facut un review,o sa-l caut mai cu atentie… Multumesc!Vacanta frumoasa!

  • monica stanciu, despre keratina lichida de la dm nu am o parere extraordinara, e ok, doar ca eu adaug keratina vegetala de la mayam (gasesti pe kzarinne.ro) in plus, adica o imbunatatesc si mi se pare mai ok. Am adaugat si niste colagen vegetal in sticla, tot de la mayam. Tot pe kzarinne.ro gasesti

  • si toate produsele alea trebuie puse in bagaj? ups…cred ca daca ai ceva recipiente mai mititele, ti-ar folosi sa iti iei cu tine cantitatea necesara pentru perioada de timp in care lipsesti 😉 eu asa fac uneori, pentru ca la mine primeaza de regula hainutele la bagajele de vacanta ;))

  • ce frumos ca mergi la mareeeee!! have fun!