Outfits

OOTD: Summer style: neon de plajă

Ieri am mers să ne sărățim la niște băi sărate din Turda, căci am căzut de acord cu lumea că numai în apă scăpăm de căldură. Și dacă e o bălăceală terapeutică, și mai bine. Ne-am oprit și am luat și nămol, nu am prins suficient soare să mă nămolesc acolo, dar l-am adus acasă și intenționez să-mi sperii vecinii cu un episod homemade, intitulat Omul negru, voi apărea pe terasa însorită, toată neagră. Căci nămolul ăsta este negru ca smoala, dom’le. Până una alta, acum, la sfârșit de vară, m-au pălit neoanele astea fluorescente. Și dacă a fost o zi a premierelor (căci în afară de ștrand n-am mai ieșit anul ăsta la nicio apă), eu și cu o prietenă am băgat la ghiozdănel 5 mici: 2 juma ea, 2 juma eu. Ce buni au fost, cred ca n-am mancat de anul trecut, tot din vară… sau nu mai știu. Acum fingers crossed pentru stomăcel, fiindcă n-am mâncat carne de vreo lună, cred, și sper să nu fie sensibil. Gosh it was so good! La sfârșit găsiți de unde am fiecare piesă.

Outfit: sandale (vezi aici), fustă Orsay, maiou Bershka (ce se vede galben e sutienul de la costumul de baie), colier Per Belle Donne (în Sora Shopping Center), ochelari Polaroid (Opticris). În acest ton e și sacosa impletita scoasa la blogsale.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Ce dragut e colierul 🙂

    SandraB.ro

  • You lost weight, right? You look great, te prinde galbenul 😛

  • Koko, mersi 😀 cred ca I lost weight, nu stiu, sper 😀

  • Sandra Alexandra, mersi! Te rog nu mai pune link in comentariu ca le trimite in spam si acolo verific mai rar comentariile. E suficient sa iti pui linkul catre blog in spatiul destinat lui 🙂

  • Mi-au sarit in ochi sandalele, sunt suuuuper!:X