Featured Lifestyle Review

Împachetare crio (la rece) vs. criosaună

Vă povesteam aici despre prima experiență cu împachetarea crio (sau la rece), realizată anul trecut, în decembrie. Iată că după 6 luni în care am fost convinsă că tratamentul crioslim la capsulă e scary, am încercat și această metodă. Adevărul e că până nu încerci, nu știi cum e. Și e normal să ai emoții și prejudecăți când e vorba de o metoda nouă. Mie mi-a fost frică de numa-numa la prima ședință. Aveți prima mea experiența la criosaună aici.  Totuși, iată că am fost azi la a5a ședință deja și lucrurile s-au schimbat: pe lângă că stau 3 minute (versus 90 secunde prima tură), a început să îmi placă senzația, mai ales pe căldurile acestea super mega mari. Așa că îmi permit să trag niște concluzii generice cu privire la varianta de împachetare la rece a criosaunei. Împachetarea durează cam 40 de minute și îți dă doar senzația de frig, fără să fie într-adevăr frig. Aceasta da un sentiment de siguranta. Totuși, eu am clănțănit încontinuu, ceea ce nu e deloc plăcut. Efectul a fost ceva cm în minus și o piele mai hidratată. Adevărul e că își face treaba. Pentru mine însă a fost greu de suportat 40 de minute. La timp are o bilă neagră, dar nah, e împachetare, nu ai cum să stai mai puțin. Avantajul e ca se poate face si acasa. La criosaună stai prima oară 90 secunde, apoi 120, 150 și până la 3 minute, care este timpul ideal de tratament. Diferența e că aici chiar coboară temperaturile până pe la -180 de grade celsius, dar nefiind umed, nu simți disconfort deloc. Mie îmi chiar place senzația, la un moment dat parcă ai avea o peliculă de gheață răcoroasă pe tine, dar fără să te supere. Cel mai important, nu dârdâi. Te miști încontinuu ca să dispersezi aburul de azot și nu simți. Personalul vorbește cu tine, așa că nici nu-ți dai seama când trec 3 minute. După o jumătate de oră sau o oră, începi să simți un efect antiage vizibil – pielea feței se întinde, se relaxează mușchii. Pielea de pe corp e mai tonifiată și la mine nu mai e atât de deshidratată. Aproape că nu mai am nevoie de loțiune de corp! Se zice că trebuie să faci 20 de ședințe pentru efect maxim, eu fac 10 în total și mai am încă 5. Vă spun toate impresiile când voi termina abonamentul, dar până atunci vă las cu impresia mea pozitivă – efectele se văd, timpul e foarte scurt, oricine are timp 3 minute de o criosaună. Mi se pare un avantaj enorm. În concluzie, ambele metode dau rezultate, dar totuși diferă. Mie împachetarea mi se pare greu de suportat, prefer criosauna, dacă am de ales. Heavenue are și Facebook acum, puteți să urmăriți acolo evenimentele. În poză sunt eu astăzi, după ședință, voiam să vă arăt cum mi-e pielea de roșie (și foarte rece, parca m-am tavalit in zapada!) dar în poză n-a ieșit, pare-se 😀 Se vede totuși că e extrem de catifelată și fină. Revin cu impresii finale la sfârșitul abonamentului.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • “Totuși, eu am clănțănit încontinuu”…buna asta.e interesant ceea ce spui tu.Cred ca astept sa termini tu si sa ne spui impresiile si o sa incep si eu. :*

  • Marina, am intrebat atunci si nu toti cei care fac impachetarea clantane, depinde de organism, eu insa am suportat greu impachetarea la rece, prefer impachetarile la cald, daca e pana acolo.

  • P. S. Acuma sper să nu mă ia nimeni prea în serios sau să-mi apară vreo mămică cu vreun Ionel la ușă să mă certe că l-am învățat la prostii pe îngeraș.

  • @silver price, care e baiul tau cel mare?