Review

GIVEAWAY parfumat: Eternal Magic (pentru ea) și Ungaro Fever (pentru el)

Vă amintiți că v-am povestit despre Eternal Magic aici? Ei bine, întrucât am două, am hotărât că unul merge la voi! Și ca să se bucure și băieții, am de dat o apă de toaletă de bărbați, foarte potrivită pentru această vară, Ungaro Fever pentru EL, tot de la Avon. Așadar, sunt 2 premii, 2 parfumuri, unul de femei, altul de bărbați, care vor merge în 2 direcții diferite.Ele sunt în valoare de 59 lei, respectiv 105 lei.

Ce trebuie să faceți:

1. Like my Fanpage. ”Share”/”Like” acest post.

2. Lăsați comentariu cu numele cu care ați dat like și link-ul către share/like-ul de la voi de pe wall (puteți face aceasta dând click pe timpul de când ați postat update-ul).

ATENȚIE!!!Fiecare are dreptul la un singur entry. Nu puneți toată familia să concureze pentru voi, că anulez intrările. Dacă scrieți un post pe blog în care să menționați concursul, cu link către mine + postarea uneia din pozele de aici, aveți dreptul la 2 entry-uri de persoană. Lăsați în comentariu și link-ul către post! Persoanele care nu respectă una din reguli sunt descalificate. Cei doi câștigători vor fi ales aleator și vor fi anunțați aici, la sfârșitul tuturor comentariilor. Giveaway-ul se încheie luni, 2 iulie, ora 21.00.

Notă: descrierea parfumului Eternal Magic o aveți. Ungaro Fever pentru bărbați este un parfum masculin, perfect pentru serile de vară. Nici greu, nici ușor, dar foarte plăcut la miros. Eternal Magic e nedesfacut, eu am pus aici poza parfumului meu, întrucât am 2 Eternal Magic. Ungaro Fever este desfăcut, ca să-l miros eu, atât doar. Succes! :* :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (127)