Review

Demachiante bifazice: Sephora&Lancome (review)

Voi face review ambelor produse în acest post: demachiantul bifazic de la Sephora și demachiantul bifazic de la Lancome. Ambele produse sunt pentru demachierea ochilor. Sephora Waterproof eye makeup remover conține extract de măsline, care, susțin ei, întărește genele. Scrie că e o formulă fără parabeni și parfum. Susține că îndepărtează machiajul în câteva secunde, chiar și rimelul rezistent la transfer.

Ce spun eu: l-am folosit la demachierea ochilor cu diverse rimeluri. Contrar procedurii cu loțiune demachiantă, acest produs se aplică pe dischetă. Eu presez discheta cu produs câteva secunde pe pleoapă, pentru a înmuia machiajul. Apoi se duce destul de ușor, lăsând o peliculă fină uleioasă. Unii susțin că nu e nevoie de loțiune tonică după bifazic, eu însă zic că trebuie îndepărtat produsul de pe ochi cu tonic, dacă vrei să aplici o cremă contur de ochi. Demachiantul bizafic de la Sephora acționează repede, îndepărtează machiajul eficient, atraumatic. Flaconel simpatic, îmi place, a costat 21 lei 50 ml.

Produsul meu Bi-Facil de la Lancome este, de fapt, o mostră din pachetul cadou al rimelului. Are 30 ml și se prezintă într-un flacon transparent, foarte drăguț. Este un produs pentru ochi sensibili, deci înțeleg că e puțin diferit de cel de la Sephora. Spune că e neuleios, îndepărtează rapid machiajul. Ce spun eu: inițial mi s-a părut că e exact la fel ca Sephora, însă am realizat într-o seară o demachiere paralelă cu ambele produse, unul pe un ochi, celălalt pe celălalt ochi.

Mi se pare că Lancome e mai blând, machiajul se duce o idee mai greu cu el decât cu Sephora. Asta mă face să cred că pentru ochi sensibili se folosesc mai puțin produse rezistente la transfer, de aceea poate fi perfect pentru aceștia. Sunt mulțumită de el, dar cum nu sunt o fire prea răbdătoare, pentru mine e mai eficient cel de la Sephora. E foarte fain produsul, cantitatea normală e mult mai mare (cred că se vinde și la 200 ml, dacă bine-mi amintesc), doar că e cam piperat: ajunge undeva la 150-200 lei, aproximativ. Cred că ambele produse lasă pielea ușor uleioasă – e și normal. Îmi place, îl recomand. Deși mie îmi plac ambele produse.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Eu am avut demachiantul pentru ochi de la Lancome si mi s-a parut extraordinar! Intr-adevar pretul e cam mare pentru buzunarele omului de rand, dar daca ti-l permiti e o alegere foarte buna! (Eu il primisem cadou, ce n-as da sa tot primesc cadouri dinacestea :D)

  • Si demachiantul bifazic de la Yves Rocher pentru ochi sensibili cu albastrele e f bun. Nu mi se pare ca ramane f uleios si indeparteaza f bine machiajul.

    E si ceva mai ieftin aprox 20 de lei 125 ml.

  • din pacate nu suport astea bifazice.de multi ani folosesc garnier.puup

  • Am aflat de curand de acest produs, imi place prezentarea pe care ai facut-o, dar daca este scump nu stiu daca il voi avea vreo data..

  • Coral, acela e the next pe lista

  • modniza sincer pana si uleiul de masline e bun demachiant, asa ca… 🙂

  • Carmen, nu pierzi nimic. Cred ca demachiantele bifazice sunt tot bifazice, orice firma ar fi. O sa incerc sa prepar unul natural, acasa. Si va dau reteta 🙂