Shopping

Pantofi pentru miresici și martie Mărțișor

O zi minunată tuturor femeilor și nu numai. Și celor dragi, ca să ne facă ziua frumoasă! Știm cu toatele că se apropie luna miresicilor, iar cele în cauză sar deja de pe un picior pe altul de emoții, în căutarea outfit-ului nupțial. Cred că provocarea cea mare, după rochie, sunt pantofii potriviți. Să fie nuanța potrivită – nu, albul acela clasic nu se poartă și, oricum, slabe șanse să găsiți ceva atât de demodat – să fie comozi, tocul fiind esențial aici. Revin la modă pantofii cu bot ascuțit, dar eu zic că interesează mai mult să îți placă ție, cu sau fără bot ascuțit. Se știe însă că pantofii mai comozi sunt cei cu botul mai rotunjit. Cei ascuțiți/foarte ascuțiți, decupați, în general strâng degetele și e ultimul lucru pe care îl dorești. Asta dacă nu ești dotată cu o labuță îngustă și delicată, capabilă să facă față pe nesimțire oricărui tip de pantof.

Fiindcă am două prietenuțe dragi care se mărită foarte curând, m-am uitat prin magazine să văd ce se întâmplă cu pantofii de mireasă. Știindu-mă ”shopping pisi”, una din ele m-a delegat să îi găsesc o pereche de încălțări frumoase. În magazinele convenționale de la noi din Cluj nu ai prea multe opțiuni. Totuși, GNT, un magazindeja consacrat (str. Baba Novac și în Iulius Mall), are câteva modele destul de drăguțe, aflate la promoție de -70%. E un chilipir un pantofior de miresică la 90 lei, Giorgio Iachini, un brand specializat pe așa ceva, dar și alte brand-uri de încălțăminte (vezi foto). Dacă îi ai în mână și nu îi vezi doar în foto, impresia e una foarte bună. Mulți din ei arată finuț, niciunul nu dă senzația de ieftin. De aceea e bine să mergeți să îi vedeți personal. Cu calitatea însă nu sunt în temă, dar hei, sunt pantofi de mireasă, n-o să îi mai porți prea curând după aceea.

Partea mai puțin roz e că acum stau prost cu mărimile, probabil din cauza promoției generoase. Totuși, pentru cele care mai au răbdare să aștepte puțin, la sfârșitul lui martie se pare că vor aduce marfă, inclusiv pantofi de mireasă, deoarece vor muta magazinul din Iulius Mall la parter, într-o zona bine aleasă.

La GNT am găsit și ceva ce nu prea găsești în altă parte. Mărimile 34 și 35, pe niște modele extrem de drăguțe! Papuceii/săndăluțele sunt atât de micuțe, arată ca niște bijuterii de pus în vitrină, nicidecum să fie purtați/te pe afară.

Pentru cele cu picior de Cenușăreasă e una din puținele opțiuni ce le ajută se evite încălțămintea de copii 🙂 Am găsit și în oferta online încălțăminte foarte drăguță pentru mirese, iar prețurile sunt acceptabile pentru acest segment. Dacă mai știți și alte site-uri cu pantofi de mireasă superbi, vă invit să le lăsați în comentarii, poate mai ajută vreo miresică grăbită.

Și fiindcă e 8 Martie, vă trimit să câștigați un mărțișor-surpriză sub forma unor produse sosetaria.ro, joc valabil doar azi, citește aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • http://www.papucei.ro are si sectiune bridal. Arunca si tu un ochi :*

  • Magazinele din Cluj nu au modele frumoase și variate când vine vorva de pantofi pentru mireasă. Eu am aruncat un ochi la oferta de pe piață, dar nu îmi place nimic, nimic, plus că trebuie să ai picior de balerină. Și cum eu port nr 35, modelele se restrâng ca și diversitate. Cred că pentru pantofi, mă duc la vecini 🙂

  • Eu papucei de mireasa i-am achizitionat de la Benvenutti sunt eleganti si au fost foarte comozi iata si oferta lor online la sectiunea mirese http://www.benvenuti.ro iar modelul pe care il am eu e cel cu codul: 1438DD8533RABE si sunt undeva in jur de 230 Ron si se gasesc si in magazine 🙂

  • n-am gasit nimic in Cluj care sa imi placa, pisi, NIMIC :((. A trebuit sa ii dau la comanda, pentru ca nu mi-i permit pe cei de 500-600 de euro de la Alaia…cred ca un magazin dedicat nuntilor si mireselor ar fi binevenit in Cluj, dar nu cu porcarioarele pe care le-am vazut la targuri, de-ti vine sa vomezi :((

  • stiu si un nenea care face papuci la comanda, e f cunoscut. in marasti, in groapa.

  • Sincer, cei mai reusiti mi se par cei din ultimele 2 fotografii.
    😀

  • Ema, apoi fiecare mireasa cu gusturile ei. 🙂