Lifestyle

Mergem în oraș la târgul de Primăvară cu stil! #Cluj!

Știți că sunt înnebunită după lucrușoarele realizate manual, frumoase, prețioase, unicate? Ei bine, ediția de primăvară se intitulează ,,Primavara cu stil” și s-a instalat confortabil la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca,  (Centru de cultură urbană, str. Baba Novac nr.35) aducând cu ea o expoziţie de obiecte lucrate manual: mărţişoare, bijuterii, decorațiuni, jucării, miniature din lemn, accesorii, cosmetice, ceramica, agende unicat și câte și mai câte.  Materialele utilizate sunt din cele mai diverse (de la pietre semipreţioase, cristale swarovski şi până la obiecte reciclate). V-am făcut curioși??? Eu abiaaa aștept să trag o tură azi. Târgul, deja consacrat în rândul clujenilor, a ajuns la cea de-a patra ediție care este dedicată Dragobetelui şi Mărţişorului. Expoziţia este deschisă de ieri, 24 februarie, până duminică, 26 februarie 2012, între orele 11 şi 18!

Și mai e ceva: nu se intră doar să se caște gurița și să se facă shopping: pe lângă intrarea liberă, toți vizitatorii târguli vor putea participa la o tombolă al cărei premiu este un bon valoric de bijuterii şi decoraţiuni Florabiju de 100 lei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Au fost produse pentru barbati?

  • Laci, da, intre brose si alte accesorii, am vazut niste papioane dragute unisex. Am intrebat si au zis ca sunt si pt baieti