Review

”Șosețica” specială pentru demachiere, Irisana

Am fost surprinsă că există asemenea ”șosețele” (mama îi spune ”lăbuță de pisică”), m-am trezit cu ea acasă, într-un pachet cu niște produse Lady Anion. E dintr-un material nu foarte dur, nici foarte moale: 70% poliester, 20% nylon, 10% spandex. Țesătura din microfibră moale elimină celulele moarte, sebumul și machiajul. Mai spune că dă luminozitate pielii, eliminând punctele negre de pe frunte, nas și bărbie. Se folosește astfel: se umezește puțin  cu apă, apoi se freacă toate zonele feței. Nu necesită nimic altceva decât puțină umiditate. Când am folosit-o aseară, am frecat destul de tare, poate nu trebuia, astfel că am obținut efectul de după crema abrazivă. O piele fină, curățată, aerisită! Când m-am uitat pe șosețică rămăsese negru pe ea! Curăță atât de bine! Și doar cu apă, bănuiesc că e un lucru foarte binevenit pentru cele care sunt sensibile la demachiante.

După utilizare, se spală cu apă călduță, nu trebuie folosiți detergenți sau săpunuri pe ea (bănuiesc că ar rămâne în microfibră și ar face rău tenului), însă eu am clătit-o cu săpun natural. Se spală foarte ușor. Se pare că pe net îi spune ”mănușă de demachiat” din microfibră, mie îmi place să îi spun șosețică. Și văd că altele au dat de ea mai demult, eu abia acum. Eh, pentru toate există câte un început! Ce nu știu – nu știu cât costă, dar o să caut 😀

Pentru cele care vreți să va luați, o puteți face online pe edera.ro. Fiind un MLM, veți avea nevoie de codul ”sponsorului”, adică eu, care e 4003816. Ca să vedeți catalogul de produse, prețuri sau să comandați e musai să vă înregistrați. La formularul de înregistrare puneți codul meu prima dată, dați verificare, apoi completați cu datele voastre. Vă vine pe mail o confirmare, apoi puteți naviga printre produse (în meniurile din stânga jos). Eu mi-am comandat și au ajuns în 2 zile. 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • Seamana cu manusile ptr nou-nascuti ca sa nu se zgarie cu unghiutele:)))

  • fara demachiant? trebe incercata musai 🙂

  • Alina, da, da, fara demachiant 😀

  • ce pret are ? si de unde ai luat-o ?:x

  • hehe, e mortala 🙂 parca mi-ar fi mila sa o murdaresc :))

  • Super, vreau si eu, dar fetita mea o sa mi-o ia si pe aceasta!

  • Maria, o ascunzi bine 🙂