Lifestyle

Cum arată baia viselor tale?

Sunt pasionată de frumos în general, asta incluzând și casele. Pentru unii, cică, bucătărie trebuie să fie inima casei. Pentru mine e baia. De curând plănuiesc o rearanjare a uneia din băi, numai a mea. Desigur, mi-aș dori una mai mare, dar cum nu se poate, jonglez cu ce am. Mă pasionează tema vintage, adusă în actualitate. Deocamdată, am început cu o achiziție micuță: o săpunieră din ceramică, de foarte bună calitate, în formă de cadă de baie vintage. Are trei orificii pe fund, să se scurgă excesul de apă și piciorușele ”încălțate” cu niște tălpici protectoare, să nu se spargă. Mi-am luat-o de la un magazin de deco interior, de pe Iuliu Maniu, colț cu Bolyai (Cluj). Au lucruri tare frumoase și deosebite acolo, am mai pus ochii pe niscaiva lucrușoare.

Cândva, o să îmi permit să îmi fac o baie ca prima, din pozele de mai jos. Pentru mine, baia e o adevărată ”cameră de baie”, un loc de inspirație, unde poți să te și relaxezi, în timp ce îți faci ritualul de frumusețe. Preferabil e să fie situată undeva la etaj, să aibă o fereastră imensă, iar restul… hai să las pozele să vorbească. Vouă care vă place sau, dacă vă place alt stil, cum v-ar plăcea să arate?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • E o adevarata camera, cred ca as dormi acolo :)))), imi place cum arata dar nici in visele viselor mele nu visez asa ceva :)), nu-mi permit :|.

 • federova, eu sper ca, undeva candva sa pot sa imi permit 🙂 Acum, nici eu.

 • ce misto e sapuniera :)) vleau!

 • cred ca asemenea baie arata nemaipomenit doar in poze. ce facem cu umezeala si stropii de calcar inerenti? am inteles ca e dotata cu o fereastra mare dar parca tot mi-ar fi mila sa optez pt un mobilier atat de posh in baie.

 • Superba, si mie imi plac baile mari; cand ne-am facut apartamentul, am vrut baie mare si a iesit de 8,5 m patrati, e ceva, dar mi-ar place o ‘baie-salon’.

 • Baia mea nu trebuie sa fie foarte spatioasa. Imi ajunge o baie care sa intre in ceea ce numim “normal” in Ro 🙂 Eventual as face o ingradire separata pentru toaleta…….
  Si as merge pe stil oriental. Simplu, cat mai simplu, ca sa nu-.mi ia mult timp la curatat. Sa am dulapioarele mele pentru cosmetice. Cada incapatoare, dus separat.
  Pe albastr, eventual foarte putin rosu sau galben la imbinarea elementelor
  Nu-mi plac chestiile pompoase , beculete peste tot, covorase cu puf in care raman toti microbii………

 • Sa stiti ca multe descoperiri in toate domeniile s-au gandit in baie
  Si pentru mine este foarte importanta insa am un mare regret;imi doresc mult un WC cu telecomanda ,stiti voi cu multe treburi automate,numai ca nu cred ca o sa o am niciodata
  Este doar un vis!!!

 • Mariana ;)) sa faca ce, telecomanda? 😛 doar e buton care trage apa sau este cu senzor ;)) se trage singura cand te ridici 😀

 • Cu putina imaginatie si targurile de vechituri plus cateva chestii noi si totusi cu ceva investitie e posibil . Nu spuneti ca nu puteti visa la asa ceva deoarece un om realizat este acela care are vise nebune si viseaza cat mai departe . In plus nu costa sa visam <3 Baia e superba Sigina 😀 as putea sta acolo o vesnicie daca baia mea ar arata asa 😀