Lifestyle

Prima împachetare criogenică Bruno Vassari

Săptămâna asta, fiind liberă de la școală, numai cu jobul pe cap, am profitat și am mers intens la salon. Deci am sărbătorit ultima săptămână din an cu răsfăț la spa. De când merg la Monik – mai neregulat, că nah – programul, am dat jos câțiva cm și am o piele super tonifiată iar celulita s-a diminuat mult. Îmi place ce văd când mă uit în oglindă. Totuși, munca e una continuă, așa că am decis să încerc și tratamentul criogen Bruno Vassari, o alternativă la capsula de criogenare efectivă, capsulă care mie mi se pare de-a dreptul periculoasă. Tratamentul cu benzi crio este și singurul recomandat persoanelor cu varice (lor nu le sunt recomandate împachetările la cald).

Spre deosebire de criogenul efectiv, această împachetare dă doar senzația de frig, dar un frig incredibil, mi-au clănțănit dinții fără oprire aproape timp de 40 de minute. Cică fiecare reacționează diferit, ar fi trebuit să îmi fie frig în primele 15 minute și apoi cald. Cine știe, poate data viitoare va fi diferit. Experiența e interesantă, e un tratament pentru slăbire care se bazează pe arderi intense de către organism. Crezând că ți-e frig, organismul începe să ardă masiv grăsimea, rezultatul fiind centimetri vizibili în minus (te măsoară înainte de crio și după). Eu n-am observat numai asta, ci și o piele mai tonifiată și o îmbunătățire a circulației sanguine. Mi-a plăcut enorm efectul.

Pas cu pas: ești dată (sau dat, fiindcă e un salon care oferă servicii și bărbaților) cu crema   criogenică, apoi ești înfășurată în niște benzi calde, umede, după care ești împachetată la orizontală în folie. Vei fi acoperită cu o pătură, dar degeaba, că o sa ai senzația că îngheți oricum ;)) După cele 40 de minute de dârdâială, ești scoasă de la supliciu și despachetată, apoi ți se aplică un gel de întreținere a efectului. La sfârșit se fac din nou măsurătorile. Mie mi-au ieșit peste tot între 1 cm și 1,5 cm în minus. Sincer, nu le am cu descrierile la împachetări, sper ca m-am făcut înțeleasă. Împachetările acestea, crio, sunt bestiale, cred, la vară, când toată lumea moare de cald. Dar și acum sunt ok. O să îl mai încerc, se face de maxim 2 ori pe săptămână, la sfârșitul tuturor procedurilor.

P.S. Din păcate, calitatea pozelor nu e una grozavă fiindcă nu aveam aparatul foto, cu blitz, la mine, așa că le-am făcut cu ipodul.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Da tu si mie-mi place procedura asta maxim. Dai in cateva sedinte cm considerabili si pielea arata foarte fain. Ah ce dor mi-e … 🙁

  • Liz, o sa mai incerc, mai dardai un pic, dar merita ;))