Review

Mască de păr UV&Color Protect de la Infinity Cosmetics (review)

Vă amintiţi de masca de păr de la Infinity Professional pe care am cumpărat-o odată cu o grămadă de produse de păr? Ei, a venit vremea să îi fac review. Se aplică şi la şamponul de 1200 ml, doar sunt aceeaşi formulă, le folosesc împreună.

Zice aşa (n-are descriere în ro): Mască pentru păr uscat şi vopsit, cu filtru UV, care protejează împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui şi care ajută să nu iasă culoarea din el. Ingredientele active, cheratina, proteina din grâu şi provitamina B5 fac ca părul să arate strălucitor, sănătos şi uşor de pieptănat. Se lasă de la 3-10 minute în părul proaspăt spălat, stors de apă cu un prosop, apoi se clăteşte. Cantitate 1200 ml/17 lei

Ce zic eu:

M-a încântat cantitatea şi faptul că scrie că e produs profesional. Am fost uimită de preţul mic. Arată şi are consistenţa unei budinci de vanilie şi aşa şi miroase. Îţi vine s-o mănânci de-a binelea… Am folosit-o şi pe păr, şi pe extensii când le-am spălat, însă pe păr nu am răbdare s-o las mai mult de 3 minute. Extensiile au fost uitate în baie, muruite cu budinca asta vreo 4 ore şi da, s-a simţit că erau hidratate şi … hrănite, dacă pot spune aşa.

Totuşi, nu e un produs pentru păr decolorat, ce are nevoie întotdeauna de o concentraţie mai puternică şi eventual de timp mai mult sub mască. Pe o scară de 1-10 i-aş da nota 7, fiindcă mereu îmi vine în minte eterna mea mască de păr, Midolo, cea cu placentă care primeşte nota 20 🙂 .

Midolo nu scrie că ar fi pentru vreun tip de păr anume, însă este cea mai bună mască de păr pentru părul meu decolorat ever. Costă vreo 20 de lei, poate s-a scumpit puţin şi e într-un brcan de plastic de 1 l şi e absolut mortală. Şi nu scrie pe ea professional. Din tot ce am încercat până acum, de la Joico până la astea, tot la Midolo aş rămâne. Cel mai mare plus îl au pentru protecţia UV, foarte necesară atât pe timp de vară, cât şi iarna mai ales când e zăpadă.

Şamponul şi balsamul la care mă întorc întotdeauna sunt Elvive Loreal roşu din occident. E f important să nu fie româneşti (estul Europei). Balsamul leave-in, cel de la Artego. Apoi Midolo 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • coafeza mea imi recomanda mereu masca asta cu placenta, o foloseste la salon , dar eu sunt vegetariana ( si in alte domenii haha) asa ca raman la masca Kallos cu lapte:P dar ma tenteaza budinca asta de vanilie, de unde ai zis ca ai luat-o?:*

  • cristina, si laptele tot proteina animala are.. acuma tre sa vezi pana unde mergi cu vegetarianismul asta, mi se pare absurd, placenta se arunca daca nu se foloseste in cosmetica. magazinul e la subsol langa after eight.

  • pentru mine cel mai misto functioneaza mastile din gama Wella Professional….vis, nu alta. Insa sunt foarte scumpe 🙁

  • un blog sale cu pensulici ceva ( pt fond de ten ) ? :-s 😀

  • stiu, dar parca nu-mi vine sa folosesc ceva gen placenta pt ca stiu ce scop a avut , daca ma intelegi ce vreau sa spun:)) proteina din lapte nu e tot una cu proteina din placenta care contine ADN si alte elemente specifice organismului viu.e doar o alegere de-a mea, intr-adevar daca merg pe logica ta, nu ar trebui sa conteze dar na fiecare e a bit wacko:)) stai linistita, nu sunt genul care nu suporta sa se manance carne de fata cu ea ( nici prietenii,nici familia nici significant other nu sunt vegetarieni asa ca i’m all alone and fine with it :)) ) si nici nu evanghelizez modul asta de viata decat daca cineva ma intreaba sau e interesat;)

  • ps.am mai vazut masca cu placenta plus alte produse profi pt par,unghii ,ten etc pe straduta Gh Sincai

  • stilistele cred, la mine e cea mai buna varianta midolo si e mai mortala decat orice joico am incercat…

  • cristina, e ok 🙂

  • Nu pot sa nu intervin in discutia despre masca de par midolo (tot respectul..cea mai tare). Nu contine deloc deloc placenta de natura animala. Este o eroare de traducere, ea contine extracte din palmier. Firma care o importa a fost de multe ori sesizata sa schimbe eticheta de traducere pt ca nu contine placenta de origine animala ( firma la care am lucrat a fost chiar amendata k distribuie produsul cu traduce gresita)

  • hmmmmm interesant, in cazul asta masca e on my wishlist:D o sa ma documentez sa vad care-i faza dar in fond si la urma urmei , ce conteaza daca e placenta sau extract de palmier sau ce o fi?important e ca isi face treaba

  • Sigina, inteleg ca masca nu te-a dat pe spate, dar cum e cu samponul?