Review

Noile mele parfumuri: Glamour şi Miss you, de la Vioris

V-am mai povestit de Vioris, parfumeria clujeană cu tradiţie deja de peste 20 de ani. Parfumurile superbe, de calitate,  preţurile mici menţinute de-a lungul timpului le fac şi pe cele mai vechi cliente să revină. Nu există dată să nu trec pe la Vioris şi să nu o găsesc pe doamna angajată la poveşti cu câte o bătrânică, dar atât de bătrânică, încât nu ştiu ce caută acolo, în amalgamul acela de mirosuri. Sunt cliente care acum 20 de ani şi-au găsit parfumul preferat, şi nu l-au mai lăsat. Fiindcă se regăsesc în ele, fiindcă persistă şi sunt la preţuri rezonabile, îşi pot permite să ia şi vărsat. Că da, asta a fost varianta iniţială, parfum la mililitru şi sunt doamne care vin şi acum cu primele sticluţe Vioris la umplut, cele de acum 20 de ani. Acum există şi varianta cadou, nereutilizabilă.

În fine, sunt două parfumuri noi la Vioris. Miss you şi Remember When. Primul se pretează şi la domnişoare, şi la doamne. Al doilea pare mai degrabă pentru doamne. Eu am dezvoltat însă o pasiune pentru Miss you şi pentru Glamour, un alt parfum, mai vechi, demenţial pentru seară. Şi pe ambele le am în variantă etui, foarte elegante.

Descriere:

Miss you,  Seducţie instantanee, o armonie de bitter, migdală, măr verde, portocală, frezie, violete,cu o notă mai opulenăt şi preţioasă de iasomie, fascinanta şi misterioasa notă de muşchişsi arbore de Jacaranda, susţinut de hipnotica şi senzuala combinaţie de vanilie şi mosc. Un parfum captivant al unei femei care ştie   să-şi pună în valoare şarmul personal.(Face parte din familia notelor de parfum actuale, gen Hypnose, Angel, Hypnotic Venom.)

Glamour, Un parfum senzual, pe linia lui Organza al casei Givenchy, personificare a frumuseţii, a căldurii, a luxului. Un parfum floral, extrem de feminin şi distins, care se încadrează în familia ambrat-floral-picant, cu acord puternic de tuberoze, ancorat într-o adiere de sevă vegetală. Ne sugerează ţinute elegante, dupăamieze şi seri speciale.

Le a.d.o.r. Şi persistă, le simt şi după duş, le-am testat din nou 🙂 😡 😡 😡

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Glamour parca am primit si in setul Cosmetic Plant, nu? L-am adorat!:X Foaaarte persistente!

  • Anda, eu in setul cosmetic plant am avut Female. Female nu e asa de frumos ca multe altele parfumele Vioris 😀

  • Aaaaa, daa! Female am avut si eu, ca doar tu mi-ai zis. 😀

    Ioiii, inseamna ca sunt si mai fainee?:) M-ai facut curioasa rau!:)

  • Nu pot sa schimb cu nimic parfumul VIORIS de 20 de ani ma scoate din anonimat oriunde merg.

  • In recenta mea vizita la Cluj am trecut si eu pe la Vioris pentru intaia oara. Cu “Miss You” a fost dragoste la prima adiere. L-am trecut in topul parfumurilor mele. Si, intr-adevar, mirosul chiar persista. 🙂

  • Camelia, ma bucur ca ai ajuns pe la Vioris. E o emblema parfumata in Cluj