Lifestyle

Tastatură pentru madmoazele cu unghii lungi

N-a trecut mult după confesiunea cum că îmi plac şi gadgeturile şi mi-a ajuns şi comanda emag. Tastatura Genius Slim e demenţială, perfectă pentru unghiile mele. Cu toate că am 3 “laptoape”, cel mai vechi dintre ele şi cel mai mare n-a mai rezistat tastatului zilnic şi agăţării tastelor din faţă cu unghiile, fiindcă scriu rapid, fiindcă scriu mult, c-aşa mi-e jobul şi fiindcă pot şi cu unghii. Mi-au sărit nişte taste – oricum a fost foarte solicitată tastatura aia, mă aşteptam. Şi am zis ok, am nevoie de o tastatură USB, cu taste mărunte.

Prima oară am dat peste cea de cauciuc, însă nu mi s-au părut suficient de mărunte tastele. Dar totuşi, dacă o să îmi iau desktop o să îmi iau şi din aia – io ronţăi la calculator, beau te miri ce şi nu o dată era să o îmbulinez vârsând tot pe ea. Aşa că better safe than sorry. Tastatura de cauciuc tre să fie super uşor de întreţinut. În fine. Am mai căutat după “tastatură slim” şi mi-a ieşit frumuseţea link-uită mai sus. A fost 😡 @ 1st sight: taste mărunte şi pe deasupra super spaţiate. Azi am tastat prima oară de pe ea şi ne înţelegem de minune. Se împacă bine cu unghiile mele. Cineva s-a gândit să împace cumva IT-ul cu frumuseţea. 😀 Adică ce mai, cred că e mult mai uşor de tastat de pe aşa ceva pentru toată lumea!!

Aveţi grijă, am observat că sunt taste slim, cred ca există şi extraslim sau super slim, dar sunt şi medii, cărora tot slim cred că le zile. Gata, s-a terminat cu tastaturile alea antice gen maşină de scris, cu hăurile alea dintre ele…

A doua chestiuţă a fost un HDD, la promoţie (cred că mai e şi acum, la 199 de 320 GB). De fapt, eu mă uitam după promoţii, dar tastatură după criterii şi fiţe n-am găsit. Sunt happy. Mâine vine tunul cel mare, dar ăla n-are legătură cu blogul meu.

Ce au astea? Păi cum ce, cu tastatură scriu eu aici de ies scântei… şi pe HDD stochez tonele de poze… şi muzică şi alte cele de-ale mele, să nu îmi fie âncărcate laptoapele şi să se încarce rapid. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • bravo pisi….si eu tre sa dau un tun ‘tehno’ curand…o sa ma emaguiesc most likely. la mine nu-i nevoie de tastatura pentru gherute, da HDD mi-e musaiiiiii 😉

 • Stilistele, stiu eu de ce HDD :)) si la mine ocupa mult spatiu alea :)) :*

 • Sa incep cu faptul ca mi se pare foarte hot o fata care e interesata de domeniul beauty-ului si al tehnologiei :D. (Don’t get me wrong :)) )

  Mie imi plac la nebunie tastaturile Apple ♥, atat cele de la laptop-uri, cat si cea pentru Desktop. De cand am primul MacBook Pro, I am in love, fara sanse sa imi revin :)).

  Pupici

 • LittleD, everybody loves Mac. Si cosmetics si technology 😛

 • Eu refuz categoric sa-mi schimb tastatura, desi e intr-o stare jalnica si cine mai vine la mine si se aseaza la calculator ma injura (true story). PC-ul e (relativ) nou, PC-ul #2. #1 il foloseste mama ca inca rasneste bine. Dar tastatura n-o schimb. Are 9 ani draga de ea, i s-au tocit complet jumatate din taste si cateva le-am si topit putin cu acetona cand o curatam de jeg (prima oara in 6 ani de utilizare … nici nu vrei sa stii …). Tasta Esc am pierdut-o. Am vrut sa demonstrez ceva scotand-o, a sarit, si dusa a fost. Nu stiu cum poti pierde lucruri in propria casa, pe o raza de 30cm, dar eu pot. Si de atunci s-a facut si curatenie generala, tasta tot disparuta e. Am inlocuit-o maiestuos cu tasta F1, ca si-asa ma enerva cand o apasam din greseala. Bara de spatiu e rupta de ani de zile, cel putin 4 (asta se intampla cand joci NFS ore in sir, cineva trebuie sa manance bataie ca sunt concurentii jegosi), intr-o vreme atarna pe-o parte (doar jumatatea dreapta mai e functionala), acum atarna de tot si e o arta sa-ti dai seama cand ai apasat-o pentru ca nu mai are arc si atarna de tot.
  Dar nu schimb tastatura. Am incercat. Am inlocuit-o 20 minute cu tastatura mamei. Nu stiu cum m-am facut crize. Nu pot trai fara suportul pentru podul palmelor, fara tasta Alt+Tab cu care ma plimb fara efort intre ferestre, fara tastele mele multe si multimedia. Am gasit modelul pe ebay la vreo 50$ si sper ca in viitorul apropiat sa fac prostia de a da 50$ + TVA pe o tastatura

 • Mie nu-mi plac Mac – ca si sistem de operare. Laptopul (monitorul si tastatura) sunt geniale. 🙂

 • Joice, esti figura figurilor ;)) eu n-am probleme, ma mut de pe un laptop pe altul si difera un pic 🙂

 • Iulia, dupa ce te inveti cu sistemul de operare mac… 🙂 ma rog eu m-am invatat cu iphone si I 😡 it