Lifestyle

„Start a party” with „THE BEAT” ajunge în #Cluj

Am primit o notificare de petrecăreala faină pentru sâmbătă seara, pentru clujeni! ;)) Zice aşa:

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. Din 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat în aer petrecerea J&B din Braşov, Constanţa, Iaşi, Sibiu urmând alte 2 săptămâni de turneu în Cluj şi Bucureşti.

„Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde şi pentru oricine fiindcă orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadează de cum intrăm într-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: în casă, la birou, pe stradă, în club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne înconjoară: sunetul tastaturii, bătaia creionului pe birou, paşii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reuşite petreceri: BEAT-urile însoţite de atitudinea potrivită, bună dispoziţie, oameni şi băutura preferată. În a cincea săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Cluj, sâmbătă, 2 aprilie, în club Obsession începând cu ora 23.00. J&B, mix de genuri muzicale şi setup neconvenţional cu Sensor şi Antonia vor provoca participanţii la petrecerea J&B să intre în ritm.

“J&B este trendsetter în ceea ce priveşte organizarea celor mai neconvenţionale petreceri. Prin conceptul The Beat încercăm să arătăm consumatorilor că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Consumatorii din toată ţara pot experimenta în avans BEAT-urile surprinzătoare ce vor cuprinde oraşele nominalizate în turneul J&B pe site-ul campaniei, o platformă online care le va permite să îşi creeze printr-un singur click propriul ritm şi propria petrecere.

 

Din baruri până în campusurile studenţeşti J&B îşi va face simţită prezenţa încă de vineri, 1 aprilie, când clujenii vor fi introduşi în atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam session, în cafeneaua Kharma, începând cu ora ora 21:00.

BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale şi nu numai sunt doar câteva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant şi uimitor!

 

Ca în fiecare an, J&B va recomanda participanţilor la petrecerile „The BEAT” să consume produsele sale în mod responsabil prin mesaje distribuite în locaţii şi în jurul acestora. Let’s start the party, let’s find the BEAT!

 

###

Încă de la apariţie, J&B a fost Scotch-ul “neconvenţional”, fiind asociat cu petrecerile, cu inovaţia şi cu o atitudine sociabilă. Începând cu Dean Martin şi Rat Pack, cei mai cunoscuţi consumatori de J&B în Vegas, până la vedetele moderne care dansează la evenimentele J&B de pe coastele Ibizei, J&B se află în centrul fiecărei petreceri reuşite.

J&B Rare este whisky-ul Scotch numărul 1 în Europa şi al doilea la nivel mondial, având vânzări de peste 6 milioane de baxuri pe an. Compania Justerini & Brooks datează din 1749, când a fost atestată ca distribuitoare de vinuri rafinate şi de băuturi spirtoase. Whisky-ul J&B Rare Scotch, aşa cum îl consumăm astăzi, a fost realizat în ultimul secol, pentru piaţa americană de după prohibiţie. Gustul său, echilibrat şi plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de cereale şi malţ.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Ne vedem? O sa vin cu buburuza… si io am primit invitatie…

  • Dan, cred ca numai vineri. sunt tare obosita si nu stiu daca am chef de galagie… tare vreau sa va vad 🙂

  • 🙁 noi numa Sambata mergem… hai, poate il iei pe Lorand de o aripa si veniti…macar o ora 😀

  • sa vedem, sunt rupta de oboseala