Lifestyle

Trusa “Pixie Pin-Ups”, Too Faced, review

Mi-am luat şi eu trusa, după cum mă lăudam mai demult şi a venit şi vremea de un review. Pe asta am achiziţionat-o la 65 lei, de la 129 lei parcă, de la Sephora ;)) (cu produsele chiar nu am nicio problemă ci cu “capetele” româneşti). Lucky me!

Marketingul Too Faced e grozav, fură ochii oricărei fete cochete. Îmi place enorm cutiuţa şi cred că după ce se termină o să o folosesc pentru bijuterii, o să vedem. E adorabil de “girlie”!  Conţine: fard de ochi, mini primer de pleoape, mini rimel lash injection, mini creion de ochi negru.

Fardurile: sunt 6 farduri (4 sidef, 2 mate), fiecare cu numele lui: Leading Lady (un bej sidef cald), I know What Boys Want (un roz sidef pal, uşor), Lucky Charms (verde auriu deschis sidef), Heaven (un nud mat superb), Like a Virgin (un caffe au lait mat), Erotica (maro închis sidef).

Ce îmi place: sunt culori naturale, o combinaţie bine gândită, nudul e perfect pentru aplicare sub arcadă sau pe pleoapă dacă vrei ceva mai închis în pliu, ţin binişor şi fără primer, cu primer ţin perfect şi la tae bo-ul meu când cam transpir, nu se adună. Absolut adorabile, deşi eu sunt cu turbăciunile gen paleta 120. Sunt de bună calitate, arată foarte bine pe ploapă. Îmi place că fiecare fărduleţ are un nume, e drăguţ. Oare cât din preţ e marketingul? 🙂

Nu îmi place: nu prea este ce să nu îmi placă, poate doar că un pic sunt prăfoase când le iau cu pensula şi asta înseamnă că se vor consuma repede. Dar foarte foarte puţin, se ţin de pleoapă ca lumea şi fără primer.

Swatches:

Rimelul: E micuţ şi adorabil, nu am mai avut un mini rimel cu o periuţă aşa mică până acum. Mie îmi place, am ochii mici, ne potrivim. Dau de mai multe ori cu el şi gata :D. Despre lash injection nu ştiu ce să zic, pt mine sunt toate o apă şi un pământ, lungeşte genele, nu zic ba. Cum genele mele sunt scurte şi drepte, le mai adaugă un 40% lungime. E foarte fain. 4 ml.

Nu îmi place: e parfumat, fetelor cărora le place Colosalul de la Maybelline sigur le va plăcea, eu mă lipsesc de rimeluri parfumate. Totuşi, miroase mult mai suportabil decât Colosal. Era insuportabil acela.

Primer-ul de pleoape: alb, cremos, se întinde şi se usucă într-un timp rezonabil, face culorile fardului mai intense şi asigură o durabilitate mult crescută machiajului. 3 grame. Îmi place la fel de mult ca cel de la elf, dar parcă e mai bunicel. Şi mult mai scump 😀

Nu-mi place: –

Creionul contur de ochi negru: un negru curat, ca şi Contur de la Farmec sau Ada. Foarte fain.

Genele: înainte de rimelare, după rimelare.


Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (15)

 • Am vrut sa imi iau si eu trusa asta din Sephora. Eram in bani si ma fascinase si pe mine ambalajul. Dar dupa ce am stat jumatate de ora sa ma gandesc daca o iau sau nu (sunt destul de calculata de felul meu), am spus pas, gandindu-ma ca nu aveam neaparata nevoie de ea.

 • si eu mi-am luat pixie pin up si tocmai ce i-am facut ieri poze. trebuie sa le editez si sar si eu cu review

 • @schumitza da le-ai folo? 😀 is mortale, i loves them. dar nu imi detroneaza paleta 120 😛

 • very useful…nici n-am auzit de ele pana acu…dar paleta asta de culori mi se pare dementiala…ma tenteaza grozav..

 • @stilistele, da, cred ca ti-ar placea ca nu-s asa tari. e o trusa buna de calatorii :-” 😛 (inca astept detalii picante.. 😀 )

 • normal ca le-am folosit, de cand le am le folosesc aproape in fiecare zi. am trecut de la trusa sleek la astea. pur si simplu le ador. sper sa-mi fac timp sa editez pozele ca sa scriu si review-ul

 • hm, sleek imi face si mie cu ochiu

 • Ce frumoasa e trusaaaa!:X

 • @Anda indeed, for a pin up girl 😛 Stay tuned, in 27 fac un an de blogging 🙂

 • Alexandra, abia acu am vazut comentariul tau, era in Spam 🙁 Nuj d c a intrat acolo

 • e draguta, ca e micuta si te descurci cu ea..la nevoie, daca sunt si de calitate e si mai bine:P

 • Alesya, sunt de calitate 🙂 Chiar foarte buna. Numai cred ca platim 70% marketingul, ca arata foarte ademenitor.

 • pai la asta ma gandeam si eu..dar deocamdata incerc sa ma machiez pe acasa si sa folosesc trusa cu 120…
  dar asta arata dragut, si tot ma atrage:))